milyen folyamatok mennek a háttérben, játékok, alkalmazások? wifi, GPS kikapcsolva? ha nem használod a mobilnetet akkor korlátozd le 2g-re, fényerőt csökkentsd
vagy
vidd vissza oda ahol vetted amíg garanciális
2011. okt. 13. 21:23
2/11 anonim válasza:
Bár ugyanolyan modellek között is lehet eltérés (egyik haveromnak 10 napig ment egy töltéssel, nekem csak 5-6 napig, és átlagosan ugyanannyit használtuk), a 6 óra abnormálisan kevésnek tűnik. Nem hiszem, hogy ennek gyárilag ilyennek kellene lennie.
2011. okt. 13. 21:48
3/11 anonim válasza:
pffff! dobd ki és vegyél újat!
2011. okt. 13. 21:50
4/11 bp1985 válasza:
Igen, mivel alapból mennek rajta dolgok, amik szívják az akksit. Nekem a Desire is le tud merülni 6 óra alatt, ha megy a gps, wigi, meg bluetooth, esetleg még netezek is rajta.
2011. okt. 13. 21:55
5/11 anonim válasza:
"Huawei U8500. nem használom sokat, néha netezek rajta de kb ennyi.. nem telefonálok, még nem sokan ismerik az új számom.."
És azt felejtetted ki hogy nem zárod be a futó alkalmazásokat, esetleg a netre s feljár frissítésekért, megy a wifi és a bluetooth is.
Szóval a 6 óra csak azt mutatja hogy valamit nem jól csinálsz. Ez nem rendellenes, ez fizika.
2011. okt. 13. 22:49
6/11 anonim válasza:
Én attól a telefonomtól is hülyét kapok, amit 3-4 naponta tölteni kell. 6 óra, te jó ég!
2011. okt. 13. 23:58
7/11 anonim válasza:
Kapcsold ki a hatterben futo alkalmazasokat
2011. okt. 14. 09:37
8/11 anonim válasza:
Szerintem normalis.
Mivel nem tudod kezelni. Max fenyeron, lezaratlan alkalmazasokkal, meg az en galaxy minim is lemerul 6 ora alatt, pedig ahogy en hasznalom bijra 2-3 napig is.
2011. okt. 14. 18:15
9/11 A kérdező kommentje:
wifi bluetooth ki van kapvcsolva.. gps-t még nem is használtam rajta. alkalmazást nem töltöttem le még és ami rajta van az meg netes és nem használom.. fényerőt meg már rég levettem..
2011. okt. 15. 14:15
10/11 anonim válasza:
Attól még, hogy nem használsz valamit, mehet a háttérben. Szedj le egy task killert, és nyírd ki, ami nem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!