Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni, mit tegyek?
Sziasztok,3 hete megismertem egy lányt,akivel elkezdtünk beszélgetni,másfél hete megvolt az első "randi", ami elég jól sikerült,azóta még 3-szor találkoztunk( koncert pl).
Tudni kell,hogy neki is meg nekem is volt kapcsolatunk 5-6 hónappal ezelőtt,az enyémnek csúnya vége lett,az övének kb.ugyanígy.A legutolsó találkozónkon pedig elmondta,hogy egy ideig max barátok lehetünk,utána még lehet szó arról,hogy összejövünk,de ez sem biztos.Tehát a friendzone-ba kerültem.
Közben azt is hallottam,hogy lehet kavar egy másik sráccal,de ezt csak tegnapelőtt tudtam meg és egyáltalán nem biztos.
Mi a teendő ilyenkor?Hogyan tovább? Nem akarok várni fél évet csak arra,hogy aztán megmondja,hogy bocs mással vagyok vagy bocs,nem akarok jàrni.Főleg azt nem akarom,hogy játszadozzanak velem.
Mindketten 17 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!