Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Valaki tud egy jó tanácsot adni?
Van egy fiú aki tetszik, de még csak beszélgetni sem beszélgetünk. Köszönni sem köszönünk egymásnak (kb már 9 éve nem köszöntem neki). Egy évvel alattam jár. A természetem miatt csak bámulni/nézni tudom.
Ezt a "kérdést" azért is tettem fel (annak ellenére hogy rengeteg ilyen szar van) mert mindig olyat találok hogy:" mit csináljak ha szeretem/tetszik nekem a legjobb/egyik barátom?" és ehhez hasonlók. Ezekben mindig kommunikál a két fél. Sajnos nekem ehhez nincs bátorságom
15/L
Nekem egy fokkal könnyebb helyzetem van, de azért próbálok adni tanácsot.
Ne feltűnően, de próbálj a közelében lenni. "Véletlenül" ülj le ne szorosan mellé, csak úgy simán. Beszélgessetek olyanokról, amit tudtok folytatni máskor is, és így találjátok meg a közös hangot. Ha normális, akkor rád is ír meg aranyos lesz, ha nem normális akkor próbálkozz tovább de csak óvatosan, ne nyomulósan. Ha ez se megy, akkor nem érdemes foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!