Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mitévő legyek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mitévő legyek, tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel megjátszottuk pár óráig, hogy együtt vagyunk, de nem beszéltük meg, hogy egymáshoz nyúlunk,stb..

Aztán ő hozzámért.

És egyébként a barátaim is akik látták úgy tűnik nekik is hogy tetszem a fiúnak.

Csak az a baj, hogy ő 23 éves és füvezik, illetve neki már a szex kell.

Én meg 16 éves vagyok és én nem nyúlok ilyen szerekhez, és még nem is kívánom a szexet.

Pedig elkezdtem rajta gondolkodni, hogy talán lehetne valami, de nem tudom, így nem nagyon akarok belemenni.

Viszont úgy látszik felkeltette érdeklődésemet és nálam nagyon nehéz elérni, hogy valaki megtetszen nekem, mert én alapjáraton a fiúkra inkább csak barátként, haverként tekintek rájuk.

Nem tudom mitévő legyek, mert a korkülönbség is sok.

Kérlek hasznos választ adjatok, hiszen nagy szükségem lenne rá.

16/L

2018. máj. 28. 12:29
 1/3 anonim válasza:
Csak azért ne feküdj le vele, mert tetszik. 16 vagy, nem kell sietned sehova. Személy szerint nem túl szimpi, hogy füvezik és szerintem a korkülönbség is nagy, inkább keress korodbeli fiút, de az is oké, ha nem jársz senkivel.
2018. máj. 28. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Borzasztó ízlésed van, hagyd
2018. máj. 28. 13:39
 3/3 anonim válasza:

Nem sok a korkülömbség , manapság ez már nem is számit, a lényeg hogy normális legyen meg rendes, ha füvezik akkor inkább hagyd....

És 5x gondold meg hogy kivel fekszel le mert később majd bánni fogod :) mindennek ell jön az ideje

2018. máj. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!