Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem túlzásnak a barátnőm viselkedését? 17/f
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt. Tegnap pl 5 órát nem írtam vissza neki, máris megsértődött. Mert hogy ő halálra aggódja magát meg ilyenek. És be bolt rám rágva. Amúgy a haverommal voltam edzeni meg grillezni. Kicsit úgy érzem mintha az anyám lenne és nem a barátnőm. Meg ezt a családi ismerkedős dolgot is nagyon erölteti. Elkezdi hogy talizzunk megyünk shoppingolni de az anyja meg a tesója is ott lesznek. Én vele akarok találkozni, nem az anyjával. Meg annyira eröteti ezt a bemutatkozást. Sznte még a csajt sem ismerem nem hogy a szüleit. Még várni akarok ezzel a nagy bemutatkozassal.2018. jún. 26. 10:05
1/5 anonim válasza:
Nekem is túlzás lenne.
Én sem vagyok az a típus, aki állandóan írogat, minden egyes pillanatáról.
És a bemutatkozással is nyugodtan lehet várni még.
2/5 anonim válasza:
Ha megéri a csaj, akkor értékeld át a gondolkodásodat, mert a legtöbb nő ilyen lesz.
3/5 anonim válasza:
Uh, ismerős nekem ez. Én is túlságosan aggodalmaskodó voltam... aztán összeszedtem magamat és megtanultam uralkodni ezen, mert nem akartam túl sok lenni. Szerintem megnyugtatásként szólhatsz neki előre, ha egy ideig elfoglalt leszel. Nem mondom, hogy minden egyes lépésedről be kell számolj. Beszéljétek meg mindenképp a problémát. Kérd meg, hogy bízzon benned, mert nem adtál neki okot az ellenkezőjére (ezt feltételezem..). Egyetértek az első válaszolóval, valóban ráér még a bemutatás.
4/5 anonim válasza:
Bele patintottad párszor a futykost , de arra nem vagy hajlandó hogy kicsit az ő kedvére is tegyél? Nem értem miért kell ilyennek lennének kis pawa taknyok .. de majd rá jössz ocskos!
5/5 Mádár0218 válasza:
Ezeket meg kell beszélni ennyi az egész, kicsit tényleg túl tolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!