Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki bírna maga mellett egy pszichopatát, szociopatát?
Nyilván senki mert ezek maguknak való lényeg. Lélektelenek önzőek és bárkin áttaposnak bűntudat nélkül..
Barátnőm ilyen volt azóta megfigadtam hogy változtatom
Az igaz, hogy magunknak valók vagyunk, de az már nem, hogy ok nélkül is önzőek vagyunk és áttaposunk mindenkin. Nem úgy hangzik mintha tudnád hogy miről beszélsz.
#2 Jogos
Bocsi de te nem tudos mik a jellemzői a pszichopata embereknek. Lelkiismerettelenség és bárki elnyomása saját előrejutás céljából.
Szerintem fogalmad sincs miket írsz de önmagadról állítod hogy pszichopata vagy mert megállapítottad te magad mi?
Előző hsz edben valami írtál hogy "jogos" Már bocs de egy pszichopata soha nem ismeri be ha nincs igaza sőt mentegetőzni kezd.
Ne rabold az időmet légyszi
Kösz
xd téleg az vagy? ez tök menö ez most divat nem?
én is az vok akkor xdxd
söt a barátaim is azok nagyon álatok multkor ráléptek egy bogára jeszus beteg emberekxd xd
tök jo ilyen őrült haverokal együt leni xdxd
Ilyenek vagytok ti.
ha az lennél nem ezzel foglalkoznál, és a válaszodból se ez jött le
papirod van róla?? szerintem nincs
a pszichopatáknak nincsenek érzelmeik
nem ismerik a szerelmet, büntudatot és semmi egyebet se éreznek
mindíg van itt egy egy ilyen önjelönt szichopata, de egyik se az
(mert utána mindíg ezen is megy a vita, a pszichopaták nem tudnak szeretni, csak a birtoklási vágyuk van meg, semmi más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!