Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ducibb lányok csak szerintem tűnnek úgy, hogy jobban kitartanak valaki mellett? O, o És miért félénkebbek az ismerkedésben?
Ez nem igy van. Az en legjobb baratnom egyaltalan nem duci, megis nagyon kis felenk es bizalmatlan. Nehezen talalnak ra a fiuk, ha vegre vkinek megtetszene akkor meg nem hiszi el neki hogy szereti. Viszont ha egyszer elnyered a bizalmat akkor iszonyuan ragaszkodik es nagggyon tud szeretni. Egy ilyen esetben viszont szakitas utan a szive szakad meg, nem birja elfogadni, hetekig, honapokig sir.
Ez nem az alaktol, inkabb szemelyisegtol fugg.
Nyilván nem attól függ, hát igen, ez a baj, hogy nehéz olyan lányt találni, akinek el is lehet hinni ha azt mondja "szeret" ...
:/
ez összefügghet az önbizalomhiánnyal ahogy írják többen, de összefügghet azzal is h kevésbé felszínesek..legalábbis azok a duci lányok aki elfogadják magukat olyannak amilyen..ők mások hibáit is jobban tolerálják majd.
Manapság tudom vétek elfogadni a teltséget, meg ha az ember nem tesz ellene akkor igénytelen, blabla...de vannak akik túlsúllyal is kiegyensúlyozottak tudnak maradni..ők azok akiről írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!