Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos van egy lány akivel együtt járunk suliba egy más mellett ülünk van pár közös vonás és mind járt 8. -osok leszünk általánosba (Többi lent)?
Figyelt kérdés
Már jártunk régebben ő azt mondta hogy csak azért hogy v.kit féltékenyé tegyen én sokszor fedetten utaltam de lehet tudja és szórakozik velem (sokan szerelmesek belé) Ja és gyűlöli a romantikus dolgokat pls segítsetek
Kösz a válaszokat.
2018. ápr. 10. 12:23
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan kövezzetek meg de nem tudom mi a kérdés. Össze akarsz jönni vele? Csak mert konkrét kérdés sehol.
2/10 anonim válasza:
#1 vagyok. Vagy arra vagy kiváncsi hogy szórakozik veled?
3/10 A kérdező kommentje:
Mind kettő és sory hogy értelmetlen
2018. ápr. 10. 12:43
4/10 anonim válasza:
Utalgass még neki és ha reagál rá akkor lehet valami. Nézd a test beszédét.
5/10 anonim válasza:
Csinálj/mondj neki olyat amitől a lányok zavarba jönnek és ha nem jönn zavarba akkor csak szivat.
6/10 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam de olyan mint a szfinx ki ismerhetettlen
2018. ápr. 10. 12:54
7/10 A kérdező kommentje:
ja és az anyja az angol az apja az infó tanárom (mindkettőből 5 vagyok)
2018. ápr. 10. 13:34
9/10 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi köze a Te angolból és informatikából szerzett átlagodhoz, akkor sem, hogyha a lány szülei a tanárok.
Én is csak azt tudom mondani, hogy figyeld a testbeszéléd. Vagy hogyha ez nem jön be, akkor írj neki egy anonim levelet. Hogyha nem írsz bele csöpögős dolgokat, akkor az nem annyira hű, de romantikus. Hogyha egyik se tetszik, akkor meg kérdezd meg tőle, mást nem tudok mondani
10/10 A kérdező kommentje:
Kösz.
2018. ápr. 10. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!