Fluomizin hüvelykúp mellett együtt lehetek a barátommal? Baj ha egy napot kihagyok?
Enyhe viszketés miatt mentem el a nőgyógyászhoz. Megállapította, hogy van egy kis hüvelygyulladásom, de nem vészes, valószínűleg a fogamzásgátló miatt van, mert felborította ott lent a dolgokat.
Erre kaptam a 6db-os Fluomizin hüvelykúpot. Még péntek és szombat este is használnom kéne, de a helyzet az, hogy találkozok a barátom és már rég nem láttuk egymást...ha értitek.
Az nagy baj lenne, ha az utolsó két darabot szombaton és vasárnap használnám el és a pénteket kihagynám?
(pénteken tudunk csak együtt lenni, utána a családdal kell lenni, rohanás stb stb.)
Figyu,a gyulladást egyáltalán nem érdekli,hogy te dugni akarsz..
Amíg nem vagy egészséges,addig nem tanácsos szexelni,ez egyértelmű.Aki szexuális életet él,annak illő lenne kicsit érettebben gondolkodnia.
Tájékoztató:
"Más hüvelyi fertőzésekhez hasonlóan, a védekezés nélküli szexuális érintkezés a Fluomizin-kezelés ideje alatt sem javasolt."
Én,mondjuk még gumiban sem csinálnám,amíg nem gyógyultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!