Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok kezdeményezni? Hogyan?
Férfiként írok, emlékekről. Ami spontán beugrik, pl volt, amikor kedvesen odaült mellém egy lány egykori munkahelyemen, aki nem közvetlen munkatárs volt. Sütött belőle a gyengédség, nem egy "k" típus volt. Nagyon jól esett. Egyébként nem minden szempontból éreztem nyitottnak magam őrá, így kb semlegesen fogadtam, de meg kell mondanom:
ez egyfajta olyan közeledési mód, amit bátran ajánlhatok a kedves hölgyeknek, ha ők szeretnének közeledni férfiakhoz. Persze nem minden férfi nyitott erre, próba-cseresznye. :)
Más eset nem ugrik be, amikor nem én kezdeményeztem. Olyan volt párszor, hogy egy társaságban egymással szóba elegyedtünk, aztán azon kaptuk magunkat órák mulva, hogy csókolózunk, stb. Tehát nem mindig egyértelmű, hogy ki kezdeményezett.
19 f vagyok
Többször is kezdeményeztek már csajok...
pubban pl sokszor ültek már oda általában 2-nél többen mert egyedül nem mer aki személy szerint hozzám ül oda :)
de a csajok általában nem tudják rejteni mit akarnak :D
egyik haveromhoz pl ilyen szöveggel mentek oda hogy:
-a barátnőim nem hiszik el hogy megmerlek ölelni :D
ennél átlátszóbb azért nem lehet :D
de volt hogy hozzám és a haveromhoz úgy ült oda egy csaj akit 2 órája bámultam hogy, sziasztok van kedvetek kártyázni ?
smároltunk egy jót aztán annyi lett :)
Szerintem a mai világban már teljesen elfogadott és normális.
Igen és a helyzettől függ hogy hogyan.
Találékonyságodon múlik minden hogy miként csinálod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!