Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti hogy szoktatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy szoktatok kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Nem a lányok dolga
2018. máj. 31. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Az viszont igenis a lány dolga, hogy valahogy a fiú tudtára adja hogy lehet kezdeményezni:) Fapofával rám néző soha el nem mosolyodó egy szót nem szóló lányt nem hívok sehova.
2018. máj. 31. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

1.(63%-os) válaszoló: Te most élettelen vagy? Szorakozol itt a gyakorin? Kitiltanalak a pic.saba te lelki nyomorek.

Kerdezo: Igaza van a 2.-nak.

2018. máj. 31. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Kezdeményezni nem szoktam, mert elég félős vagyok. De jeleket szívesen adok annak a fiúnak aki tetszik
2018. máj. 31. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Leginkább sehogy mert az a fiú dolga
2018. máj. 31. 17:07
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Hagyjuk már ezt, hogy a fiú dolga. Ha konkrétan nem is kezdeményez valaki, adjon lehetőleg egyértelmű jeleket, nemtől függetlenül.

Mondjuk én sehogy, mert nem sokszor kerültem még ilyen helyzetbe, de egyszer hívtam már el lányt, ha ez számít. Az meg úgy volt, hogy pár hónap beszélgetés után random írtam, hogy elmehetnénk valahova. :D

16l

2018. máj. 31. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanába megpróbálok aranyosan mosolyogni és szemezni a kiszemeltemmel. Észrevettem, hogy ő is sokat bámul és van hogy szemezünk, de nem kezdeményez. Én meg biztos nem fogok xd
2018. máj. 31. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
#7: Végre van valakiben tartás!
2018. jún. 1. 09:46
 9/11 Kalózrum válasza:
100%
Szinte mindig a lányok kezdeményeznek, csak az ügyesebbek elhitetik a fiúkkal hogy ők voltak :)
2018. jún. 3. 10:00
 10/11 anonim válasza:
73%
Szerintem meg nyugodtan kezdeményezzenek a nők. Manapság a #metoo-val túl sok önbizalmat adtak minden világtalan nőnek, konkrétan azért beszól az utcán egy lány, mert ránéztem, és meg akarom erőszakolni szerinte. Ha a feminizmus ennyire divatját éli, kezdeményezzenek a nők, és ne játszák a törékeny gyengébbik nemet.
2018. jún. 4. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!