Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok kezdeményezni, ha nagyon tetszik egy srác? Hogyan?
Nem szoktam, mert nem merek :(
17/L
#3 Én férfiként mindig is a kezdeményezőbb fél szerepében voltam és sosem vártam el egy lánytól, hogy a puszta jelenlétemtől már dobálja is le a ruháit (egyesek szerint még konzervatív is vagyok amikor azt mondom, hogy azért lehetőleg a férfi hívja randira a kiszemelt nőt és ne fordítva), de ez a "férfi dolga udvarolni" múlt századi baromság a halálom.
Remélem, hogy azok a lányok (természetesen tisztelet a kivételnek, mert tudom hogy vannak) aki elvárják, hogy teperjünk meg versenyezzünk értük miközben ők csak mosolyogva válogatnak, szépen csendben meghúzzák magukat amikor szóba kerül a férfi-női egyenjogúság témaköre és nem értetlenkednek, hogy a gonosz csúnya társadalom miért csak ennyire tartja a nőket. Olyan nehéz lenne mindkét nemnek egyenrangú partnerként kezelni a másikat?
Nem nagyon. egyszer fordult elő :D
Régi módi lány vagyok, aki szeretné, hogy a srác legyen az első, ha már ő a férfi ^^
Ezt a női egyenjogúságot jól félreértettétek! Női egyenlőség nincs és soha nem is lesz (remélhetőleg). Női egyenJOGÚSÁG van (vagyis törekszünk rá).
Ez nem arról szól hogy másképp kéne udvarolni vagy a nőnek kezdeményezni vagy hogy ugyanúgy kéne viselkednie a két nemnek, hanem hogy ugyanolyan JOGAIK vannak! Pl emberi méltóság, választás, egyenlő fizetés ugyanazért a melóért, nem tekintjük tulajdonnak stb. Ennek az udvarláshoz csak annyi köze van hogy nem erőszakolhatod rá az akaratodat, ha nemet mond akkor azt fogadd el, ahogy te is elvárnád fordítva.
Attól még úgy van rendjén hogy a férfi fizet (egy jel arra hogy ha gyereketek lesz és ő munkaképtelen lesz akkor örömmel eltartod addig), hogy a férfi kezdeményez (jel arra hogy nem beszari alak és az életben elintéz kellemetlen vagy ijesztő dolgokat is ha kell), hogy kedves (jel arra hogy nem fog erőszakoskodni vagy elnyomni a párkapcsolatban) stb. Az egész randi a hosszútávú kapcsolat demo változata, ezeket mérik fel a csajok, ennek nem is szabadna megváltoznia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!