Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tanácsot szeretnék kérni....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni. (több lent) ? (csak mert kell a kérdőjelxD)

Figyelt kérdés
Van egy fiú nem vagyok belé szerelmes csak tetszik, de lehet hogy én is tetszek neki, mert ad olyan jeleket amik erre utalnak pl.: amikor rám néz ok nélkül mosolyog (bár ez lehet azért mert nagyon ronda vagyok XD). Nem tudom eldönteni,hogy tetszek-e neki. Meg amúgy is nagyon nagy a korkülömbség. Mi a véleményetek? Értelmes válaszokat várok!

2018. jún. 12. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Apádéknak kellett volna helyettem.
2018. júl. 4. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor 18 lesz a barátod, te 14 leszel, még akkor se fog tudni veled mit kezdeni, de mégha akkor jöttetek volna össze nem is mondok semmit, de 15 éves fiúnak 11 éves lány az nagyon gáz, nekem 15 évesen max egy 13 éves jött be, de abból is ha 100-ból 1, ha nagyon érett volt, de ha egy 11 evéssel le álltam volna a többiek kiröhögtek volna, a lány apja meg agyonvert volna, de ilyen nem is történt volna meg soha, mert nem tetszettek a gyerekek...
2018. júl. 4. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!