Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szép vonzó pasi?
Egyszerűen csak hülye vagy ....
Soo many idiots in the world :/
Shit happens bro .
A kérdésre a válasz engem is érdekelne.
Én is kb ebben a helyzetben vagyok csak 19 évesen...szóval kérdező ne aggódj ,egy fokkal jobb helyzetben vagy
Először is fogadd el hogy nem vagy az.
Ez a kérdés (meg több válasz is) olyan eszméletlenül szánalmas, hogy az már nekem fáj...
Valamilyen szinten igazat adok az #5-ösnek. Igenis számít a külső. De hidd el, nem az a legfontosabb. Az ahogyan kinézel csak leszűkíti azoknak az embereknek a számát, akiknek tetszel. Ha ez mellé még ilyen gyér személyiség is társul, akkor az esélyed egy párra erősen közelít a nullához. Van olyan barátom aki 120 kiló, mégis van barátnője. Ismerek olyan lányt, aki vasággyal nincs meg 40 kiló, olyan mint egy deszka. Mégis van barátja. Én nemrég lettem 18 és nem volt barátnőm. Van humorérzékem, törődök a hozzám közelállókkal, hűséges és őszinte vagyok, és még sorolhatnám. Nem is nézek ki rosszul, nem érzem azt hogy bármit rosszul csinálnék. Viszont nem kezdem el magam sajnáltatni, és nem hagyom hogy ezzel saját magamat romboljam. Az istenért is, egy lánynál még úgy ahogy vonzó az önbizalomhiány, de egy fiúnál...
Nem ciki ha nem volt 16 évesen barátnőd. Az se ciki, ha 25 évesen se lesz még. Az a k*rvvgáz ahogy magadhoz állsz, mert így rohadtul semmire se fogsz jutni.
Ha meg annyira nem vagy megelégedve magaddal, akkor változtass. Menj el futni, kezdj el gyúrni, csinálj valamit amit szeretsz. Vagy olvass személyiségfejlesztő könyveket, esetleg nézz animéket. Az utóbbi is hasznos tud lenni, ha van elég eszed ahhoz hogy különbséget tudj tenni a hülyeség és a való életben is használható tartalom között.
Hidd el, nem a kinézet az első. Ez az önbizalmon és a személyiségeden múlik. Nálunk az osztályban az egyik legrondább, kicsit ducibb srác csajozott be. Ő tényleg jó fej és egy álom pasi csak nem kinézetben. Lehet, hogy ezzel nem segítek de azért további sok sikert! :D
egyébként még nagyon fiatal vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!