Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek szép vonzó pasi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek szép vonzó pasi?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt barátnőm ami iszonyú ciki szégyen gyalázat. Valószínüleg nem vagyok elég vonzó. Mit tegyek hogy szép legyek?

#szégyen #edegyüllét
2018. jún. 7. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Egyszerűen csak hülye vagy ....

Soo many idiots in the world :/

Shit happens bro .

2018. jún. 7. 13:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért lennék én hülye? Mert nem vagyok bombapasi? Te talán jobb vagy, vagy okosabb vagy hogy itt osztod az észt?
2018. jún. 7. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A magabiztosság nagyon fontos, ha magabiztos vagy, kedves, figyelmes, tökmindegy hogy hogy nézel ki (csak ápolt legyél)
2018. jún. 7. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
A kérdésed is eléggé szánalmasra sikeredett
2018. jún. 7. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Az az igazság, hogy ha nem születtél annak, akkor sehogy. Persze, itt mindenki azt írja, hogy a külső nem számít, de nekik ne higyj.
2018. jún. 7. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

A kérdésre a válasz engem is érdekelne.

Én is kb ebben a helyzetben vagyok csak 19 évesen...szóval kérdező ne aggódj ,egy fokkal jobb helyzetben vagy

2018. jún. 7. 14:28
 7/10 anonim ***** válasza:
97%

Először is fogadd el hogy nem vagy az.

Ez a kérdés (meg több válasz is) olyan eszméletlenül szánalmas, hogy az már nekem fáj...

Valamilyen szinten igazat adok az #5-ösnek. Igenis számít a külső. De hidd el, nem az a legfontosabb. Az ahogyan kinézel csak leszűkíti azoknak az embereknek a számát, akiknek tetszel. Ha ez mellé még ilyen gyér személyiség is társul, akkor az esélyed egy párra erősen közelít a nullához. Van olyan barátom aki 120 kiló, mégis van barátnője. Ismerek olyan lányt, aki vasággyal nincs meg 40 kiló, olyan mint egy deszka. Mégis van barátja. Én nemrég lettem 18 és nem volt barátnőm. Van humorérzékem, törődök a hozzám közelállókkal, hűséges és őszinte vagyok, és még sorolhatnám. Nem is nézek ki rosszul, nem érzem azt hogy bármit rosszul csinálnék. Viszont nem kezdem el magam sajnáltatni, és nem hagyom hogy ezzel saját magamat romboljam. Az istenért is, egy lánynál még úgy ahogy vonzó az önbizalomhiány, de egy fiúnál...

Nem ciki ha nem volt 16 évesen barátnőd. Az se ciki, ha 25 évesen se lesz még. Az a k*rvvgáz ahogy magadhoz állsz, mert így rohadtul semmire se fogsz jutni.

Ha meg annyira nem vagy megelégedve magaddal, akkor változtass. Menj el futni, kezdj el gyúrni, csinálj valamit amit szeretsz. Vagy olvass személyiségfejlesztő könyveket, esetleg nézz animéket. Az utóbbi is hasznos tud lenni, ha van elég eszed ahhoz hogy különbséget tudj tenni a hülyeség és a való életben is használható tartalom között.

2018. jún. 7. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"nem volt barátnőm ami iszonyú ciki szégyen gyalázat. " pl ezért. a lányok nem tárgyak te f@@szfej akkor légy kapcsolatban valakivel ha jól kijöttök.
2018. jún. 20. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet. Ha nem vagy álompasi, nem vagy. Nem lehet mindenki az. De egy csomó lány van, aki nem a genetikát nézi, hanem hogy foglalkozol e magaddal (pl én is). És egy csomó dologért tehetsz. Pl.: izmot építeni tudsz, fogyni is tudsz (bár nem tudom hogy nézel ki). Ha másfél havonta eljársz fodrászhoz (olyanhoz aki tud tanácsokat adni, megomdja h mi állna neked jól, nem csak lenyisszantja oszt köszheló..) eljársz kozmetikushoz (nem műszempillát felrakatni, hanem arctisztításra stb.),de ha nem problémás a bőröd és nincsenek pattanásaid elég lehet egy megfelelő arctonik. A tisztálkodás is fontos, minden nap fürödj vagy zuhanyozz, rendszeresen moss hajat, nyílván attól függ, hogy mennyire zsírosodik a hajad. A zsíros haj nem szép látvány. Fontos, hogy milyen sampont használ, de ezt a fodrász segít majd eldönteni. Az illat is nagyon fontos, találd meg a számodra megfelelő izzadásgátlót, parfümöt (egyik sem helyettesíti a másikat). Minden nap legalább egyszer moss fogat, de ha lehetőséged van rá, minden étkezés után. Ha ezek megvannak, szép, ápolt külsőd lesz, ami minden lány szemében vonzó. Illetve, a ruha is fontos. Egy farmert ne hordj egy hétnél tovább és egy pólót is nagyon maximum kétszer vegyél fel két mosás kzött. Ha nem áll módotokban divatos ruhákat venni, akkor a farmer + egyszínű póló (fehér, fekete, barna, sötétkék...) nagyon olcsón és egyszerűen kivitelezhető megoldás. Farmerből elég 2, egy fekete és egy kék. Pólóbol jó, ha több van, mert akkor nem kell olyan gyakran mosni. Jó ha van egy sportzakód, vagy egy tavaszi dzsekid hozzá. Ha ilyen egyszerű is a szetted, egy egyszerű, letisztult órával sokat dobsz rajta. Ajánlom Dancsó Peti " a férfivá válás 100 szabálya" című videóját. Ha ezek megvannak, nem hiszem, hogy bárki visszautasítana.
2018. júl. 10. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem a kinézet az első. Ez az önbizalmon és a személyiségeden múlik. Nálunk az osztályban az egyik legrondább, kicsit ducibb srác csajozott be. Ő tényleg jó fej és egy álom pasi csak nem kinézetben. Lehet, hogy ezzel nem segítek de azért további sok sikert! :D

egyébként még nagyon fiatal vagy..

2018. júl. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!