Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy szerezzem meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy szerezzem meg?

Figyelt kérdés

Már 4 éve tetszik a lány de csak most kezdtem el igazán udvarolni neki... írok neki kedves üzeneteket vettem neki csokit de nem rég lett egy pasija.... hogy szerezzem meg úgy hogy nem választom szét őket csak megszeretetem magamat jobban mint őt

Mit csináljak?

14/F

2017. dec. 8. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
De de, ez pont szétválasztást jelent. Gondold csak végig mit szeretnél: A lányt tudatalatt manipulálni, hogy téged tartson megfelelőbb "férfinak" a párkapcsolathoz, és több értéket lásson benned, mint a jelenlegi pasijában. Ez kő kemény önérdek által vezérelt manipulációs stratégia. Erkölcsileg problémás ugyan, ezt te is érzékeled, különben simán felvállaltad volna, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek. Csak azt mondom, hogy több energiádba kerülhet, mint amennyi sikert remélhetsz a dologból, bár az is igaz, hogy a mai tinilányok is elég határozatlanok és meggondolatlanok, úgyhogy ki tudja. Ha egyszerűen akarok fogalmazni, akkor csak keverned kell a szart. Ha konfliktus van köztük, akkor magadat jótét lélekként beállítva látszatmegoldásokat és tanácsokat adni a lánynak, miközben próbálod úgy rendezgetni, hogy inkább egymás ellen forduljanak... Nem javaslom, mert egyrészt a lelkiismereted fogja bánni, és később visszaüthet más formában a dolog. Vagy a lány rájön, hogy mik a szándékaid, és soha többé nem beszél veled, sőt valszeg el is fog rólad terjedni ez a dolog. Vagy egyszerűen nem jön be a tapasztalatlanságból adódóan, úgy , hogy sok energiát beleöltél. Nem éri meg, rengeteg lány lesz még az életedben. Várj rá, amíg újra szingli nem lesz, vagy ismerkedj másokkal inkább
2017. dec. 8. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
hagyd hogy boldog legyen ha igazán kedveled azt szeretnéd hogy boldog legyen tapasztalatból mondom.Ha szakítanak akkor talán lesz esélyed de egyenlőre hagyd hogy boldog legyen
2017. dec. 12. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!