Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akik között megvolt a kémia,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik között megvolt a kémia, évek múltán is meglehet?

Figyelt kérdés

Okokra nem szeretnék kitérni, hogy miért nem jöttünk össze, csak annyit mondanék, hogy nagyon egy hullámhosszon voltunk egy fiúval. Ilyet még sosem tapasztaltam, és szerintem ő sem.

Azt szeretném kérdezni, hogy bár kikerülünk idén egymás életéből, előfordulhat hogy ez visszajön ha meglátjuk egymást?

2018. jún. 6. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Előfordulhat,de erre ne építs,mert az életed a várakozásrol fog szólni,miközben más fiúk elhaladnak melletted,a boldogsággal együtt.
2018. jún. 6. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Elsőnek teljesen igaza van.

Velem is ez a helyzet,én sem tapasztaltam még ilyet soha. Kislány voltam,amikor kezdődött,eltelt néhány év,lényegegében már felnőttünk.

Azóta is megvan az a bizonyos kémia,ha néha összefutunk az utcán,vagy látjuk egymást autóból.

Nagyon furcsa érzés,borzasztóan jó,viszont egyben hatalmas nagy teher,mert azóta sem tudtam elszakadni ettől az érzéstől,és nem jött még senki helyette.

2018. jún. 6. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Előfordulhat! :)

Nemtudom milyen idos vagy.. beszelgettetek-e mar a fiuval? Hogyan reagalt mikor osszefutottok? stb

2018. jún. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!