Ha decemberben kezdem az emelt biosz/kémia érettségire a tanulást még meglehet? (többi lent)
Figyelt kérdés
DE-MÉK-en tanulok Mezőgazdasági agrármérnöknek(3. félév), de ebben a félévben abbahagyom és szeptembertől az SZTE-TTIK Biológia szakára szeretnék jelentkezni. Most tudtam meg hogy kell hozzá emelt érettségi bioszból vagy kémiából. A kérdésem az lenne hogy egy tanár mellett meg tudnám tanulni? Eddig végig kémiáztam és bioszoztam egyetem alatt. Ma megnéztem a feladatsorokat és nagy része ismerős. Szerencsére a pont megvan (400), csak egy emelt kell és abból is elég a 40-50%. Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat! :)2016. dec. 10. 00:05
1/21 anonim válasza:
Igen, tanárral simán, egyik ismerősőm is ezt csinálta. Egyébként én is ebben a helyzetben vagyok :) (3. féléves gépészmérnökit most hagyom ott szeptembertől megyek át programozóra, a félév alatt pedig magamtól készülök fel infó érettségire)
Neked szüleid mit szóltak hozzá ? :D
2/21 E1992 válasza:
Meg lehet csinálni, ha odateszed magad.
Ha a felkészülésben kell segítség, írj bátran. :)
Sok sikert!
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Rájöttem ezzel az Mg mérnökösködés dologgal kapcsolatok és pénz/föld nélkül esélytelen az érvényesülés. Biológusként pedig van pár kapcsolatom, laborokba, parkokba. Emelt kémián gondolkozok, de a biosz se áll túl távol tőlem így nem tudom melyiket válasszam.
2016. dec. 10. 00:26
5/21 anonim válasza:
Biologia alapkepzesre az emelt biologia kotelezo igy nincs tul sok opciod.
6/21 A kérdező kommentje:
Emelt Kémia/biosz/info-ból lehet választani az emeltet. Melyikkel járnék jobban? A szak nevéből kifolyólag, logikus lenne a biosz :D De a kémiától se ódzkodom. :D
2016. dec. 10. 00:40
7/21 A kérdező kommentje:
A nagyobb mennyiségű anyagtól nem ijedek meg :D Mert a vizsgákra alap volt 1-2 könyv :D és ott a követelmény nem 25% volt.
2016. dec. 10. 00:42
8/21 anonim válasza:
Kerdezo! Biologia alapkepzesre emelt bilogia kell. Masodiknak valaszhatsz emelt kemia, matek, info, foldrajz, ttudomany, vagy szakmai elokeszito kozul.
9/21 anonim válasza:
*es fizika kimaradt a felsorolasbol
10/21 A kérdező kommentje:
Biológia alapszakra csak egy emelt kell nem? :D és azon kívül egy info közép jó?
2016. dec. 10. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!