Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ez ellen?
Sziasztok!
Van egy nagyon kedves ismerősöm, akivel már egy ideje együtt játszunk pár játékon, másfél éve körülbelül. Volt, hogy fél napokat is átbeszéltünk és nagyon megkedveltem. Neki nem mondtam el, mert félek,hogy tönkretenném az egészet vele.
Az utóbbi egy hétben nem nagyon tudtam gép közelébe menni, mert most vannak az utolsó dolgozataim, és sokat kellett tanulnom rájuk, ő elvolt másokkal, nem is zavart annyira. Pár napja rámírt, hogy találkozott egy lánnyal, aki tökre hasonlít rám, aztán mikor visszakérdeztem, hogy és?, nem tudott mit mondani, sem ő, sem én. Egyre többet lógnak együtt és azt hiszem féltékeny vagyok, mondjuk még sosem voltam szerelmes, nem tudom, hogy megy ez. Csak görcsöl a gyomrom, amikor rágondolok és nagyon szomorú leszek tőle. Egyre nehezebben tudom kiverni a fejemből, de nem tudom, mit tehetnék ellene. Úgy érzem, egyre jobban eltávolodunk egymástól, és hogy az a lány sokkal jobb, mint én, és nem is akar velem beszélni, mégsem tudom, mit csináljak. A szüleimnek nem igazán akarom elmondani, és a barátaimat sem szeretném ezzel terhelni, mert tudom, hogy elég logikátlanul és gyerekesen hangzik.
Nem szeretném elmondani neki, mert sanszos, hogy utána nem beszélnénk többet. Lehet, hogy furcsán hangzik, de én tényleg nagyon boldog voltam attól is, ha csak rámírt, vagy ilyen semmiségekről beszéltünk. Viszont most nem tudom, mit kéne neki mondanom, valahogy nem jut eszembe semmi.
Nem várom el tőle, hogy viszonozza azt, amit érzek, de valahogy mindig meg tud nyugtatni a hangja, semmiképp sem szeretném elveszíteni, de azzal, ha kiöntök magamból mindent, csak az ellenkezőjét érném el annak, amit szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!