Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az exem szerelmes belém de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem szerelmes belém de van barátnőm mit csináljak? 17/f

Figyelt kérdés

Na szóval ez egy hosszú történet. Az exemet a volt sulimba ismertem meg. 2-3 éve.Szerelmes volt belém már akkor is. De én nem éreztem iránta semmit és lekoptattam nagyon csúnyán. És szegényt ezért baszogatták az osztálytársai. Amit csak most mondott el. 4 hónapja összejöttünk. Ez a kapcsolat 2 napig tartott. Úgy váltunk el hogy egy heves csókolózással búcsúztunk el 2 napig írogattunk és utánna megszakított velem minden kapcsolatot. Mindent! 3 hete összejöttem egy nagyon kedves aranyos szeretnivaló lánnyal. De tegnap találkoztam az exemmel a városban. Akart velem 4 szemközt beszélni. Azt mondta hogy még mindig érez irántam valamit. Utánna mondta hogy menjek el hozzá.Azért szakított velem meg minden kapcsolatot mert családi problémái voltak. Ezért nem írt/hívott. Most mi a fenét tegyek. Nem tudom hogy most kibe vagyok szerelmes. És ha összejövök az exemmel és megint eljátsza ugyanezt?? Ti melyik lányt választanátok? Egy kicsit a belsőről: az exem: szókimondó csaj.de tényleg rengeteg családi problémái vannak. Cigizik. Magabiztos, nagyon szép csajszi.

A barátnőm; kicsit visszahuzodo, nem cigizik, es egy szereto csaladban nott fel. O is szinten nagyon szep lany

2018. máj. 31. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Exed hanyagolnám ugyanazt elfogja játszani.
2018. máj. 31. 23:26
 2/5 Tóth Renátó ***** válasza:
az exed szivat, 99%.Én a mostanira fektetném az összes energiámat,ha meg az exed tovább megy,feljelenteném.Az exed meg,ha nem képes változtatni,akkor megérdemli ahol tart.Meg ne próbálj újra összejönni az exeddel,mert nagyon cikis lesz,hogy azt a csajt aki most a barátnőd dobod az exedért,és az exed megint dob pár nap után,és a mostani barátnőd sem fog újra bízni benned.
2018. máj. 31. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy tanácsot adhatok. Szakíts a mostani barátnőddel, mert még nem zártad le az exedet. Attól még nem záródik le egy kapcsolat, hogy szakítanak a felek, mert magadban is le kell zárod, ami neked még nem sikerült. Ez viszont nem fair a mostani barátnőddel szemben. Az exeddel meg semmiképpen ne gyere össze újra.
2018. jún. 1. 00:27
 4/5 anonim válasza:
Nehogy szakíts a mostanival! Az exed jáccadozik veled, tuti ugyan ezt csinálná mégegyszer.
2018. jún. 1. 06:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A jelenlegi a legjobb! Exedet felejtsd el!
2018. jún. 1. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!