Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem szerelmes belém de van barátnőm mit csináljak? 17/f
Na szóval ez egy hosszú történet. Az exemet a volt sulimba ismertem meg. 2-3 éve.Szerelmes volt belém már akkor is. De én nem éreztem iránta semmit és lekoptattam nagyon csúnyán. És szegényt ezért baszogatták az osztálytársai. Amit csak most mondott el. 4 hónapja összejöttünk. Ez a kapcsolat 2 napig tartott. Úgy váltunk el hogy egy heves csókolózással búcsúztunk el 2 napig írogattunk és utánna megszakított velem minden kapcsolatot. Mindent! 3 hete összejöttem egy nagyon kedves aranyos szeretnivaló lánnyal. De tegnap találkoztam az exemmel a városban. Akart velem 4 szemközt beszélni. Azt mondta hogy még mindig érez irántam valamit. Utánna mondta hogy menjek el hozzá.Azért szakított velem meg minden kapcsolatot mert családi problémái voltak. Ezért nem írt/hívott. Most mi a fenét tegyek. Nem tudom hogy most kibe vagyok szerelmes. És ha összejövök az exemmel és megint eljátsza ugyanezt?? Ti melyik lányt választanátok? Egy kicsit a belsőről: az exem: szókimondó csaj.de tényleg rengeteg családi problémái vannak. Cigizik. Magabiztos, nagyon szép csajszi.
A barátnőm; kicsit visszahuzodo, nem cigizik, es egy szereto csaladban nott fel. O is szinten nagyon szep lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!