Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a nővérembe?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a nővérembe? Érthetetlen

Figyelt kérdés

Én félig egy német nemzetiségű kisvarosból származom, ahol mindenki rokona mindenkinek.

Nyaranta elég sok időt töltök ott. Tavaly történt hogy osszeismerkedtem egy hihetetlen lánnyal. Nagyon értelmes, aranyos, mosolygós és nem lehet pontosan leírni, de a tökéletes, nem mellesleg gyönyörű. Elkezdtünk járni. A mézeshetek után is, annyira egymásra voltunk hangolva, hogy néha még en sem hittem el. Mivel mindkettőnknek a helyi német nyelv, aminek sok köze nincs már a némethez az anyanyelvünk, amit bárhol a világban rajtunk kívül csak egy holland tud megérteni, ezért még saját nyelvünk is van.

Aztán jött a hidegzuhany, és nagyanyám/nagyanyánk felvilagositott, hogy ezt nem nagyon kéne folytatni, ugyanis unokatestvérek vagyunk. És valóban. Tényleg meg tudott történni, hogy erről csak fél év ismeretség után szereztünk tudomást.

(Ilyen rokoni kapcsolat két ember között nem jelentene sokat, de németeknél 60% gén egyezés, van ami nem sokkal van az izlandi alatt)

Szóval Megbeszéltük, hogy ezt igy nem folytathatjuk, hát legyünk testvérek.

Azóta egy nagyon bonyolult és bizarr kapcsolatban élünk, azaz minden héten akár többször is valamelyikünknél vagyunk, összebújva alszunk, összebújva fetrengunk, kézen fogva sétálunk és így kimondatlanul is, tudjuk, hogy ennél többet nem szabad.

Ez az állapot kb egy éve tart.

Nekem a nagyanyámon kívül ő az egyetlen hozzátartozóm. Senki mással sem tartom a kapcsolatot.

Néhány hónapja újra azt érzem, hogy nagyon durván bele vagyok esve.

Mit tudok csinálni?

2018. máj. 27. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Dimily-trilógiát, nagyon illik a helyzethez. Hány éves vagy egyébként?
2018. máj. 27. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Én 18,

A nővérem 20

2018. máj. 27. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Elvileg a családtagjaidhoz jobban vonzódsz,ha nemtudod,hogy azok vagytok.Nemtudom,nem tudsz elköltözni,vagy valami,hogy elkerüld a lányt?Ez így hosszútávon sajnos egyikőtöknek sem egészséges :/
2018. máj. 27. 19:53
 4/5 anonim válasza:

A pucér valóság az, hogy erre nincs jó megoldás ami mindkettőtöknek érzelmileg megfelelő lenne, ha igazán szeretitek egymást.

Véleményem szerint el kellene döntenetek, hogy feladjátok ezt a kapcsolatot végleg egy elég nyomós ok miatt, vagy vállaljátok az összes kockázatot, ítéletet amely ezzel a kapcsolattal jár(persze ehhez tényleg nagyon nagy szerelem kell hogy legyen)

Én ezt gondolom, lehet elítélendő, de nem mi választjuk meg hogy kibe szeretünk bele( bár ti nem tudtátok előre hogy ez lesz :/)

Beszéljétek meg ezeket és rendezzétek le magatokban hogy mit érdemes vállalni és mit nem :)

2018. máj. 27. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem lakunk közel egymáshoz.

Én pesti vagyok, de sokkal szívesebben vagyok vidéken mint itt. Így jön elő az, hogy sokat találkozunk.

2018. máj. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!