Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Nekem volt anno egy kapcsolatom, fél évig tartott.. ez alatt egy osztálytársam szerelmet vallott nekem.
Akkori barátommal szakítottunk egyes okok miatt, és hát én addigra azzal a fiúval elég jóba lettem. Ő még akkor is szerelmes volt belém és én is kezdtem megszeretni. Elkezdünk kavarni akkor ő hirtelen otthagyott.. majd megint kavartunk és megint összevesztünk utána megint kavartunk.. már ott tartottunk h nem js beszélünk
És hát pár napja odajött hozzám, hogy ő sajnál mindent és h szüksége van rám, mint barátra mert azok közé tartozok akikben képes megbizni stb., nagyaból fél órát mondta h mennyire szeret mint egy barátot és sajnaloja h elbaszta ezt az egészet azzal h elkezdtünk kavarni.
És én nem tudom mit csinaljak.. mert énis bízok benne és szeretnék a barátja lenni de félek, hogy ha jóba vagyunk, akkor sose fogok tudni teljesen kiszeretni belőle.
Mit csinaljaaak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!