Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el? (Több lent)
Szerintem nem megfelelően közelíted meg a problémát.
A hibákat nem elfelejteni kell, hanem tanulni belőlük. Próbálj meg tanulni abból, ami történt nem elfelejteni. Hol rontottad el, mit csináltál rosszul, a többiek mit rontottak el, és mit tehettél volna, hogy ne alakuljon ki ez a helyzet. Azt értem hogy átvágott, meg hazudott, de te meg hittél neki. Ez nem kisebbíti az ő bűnét, viszont tanulhatsz belőle.
Nekem is volt sok csalódás az életemben és úgy éreztem utánuk, hogy vége a világnak, de idővel elmúlik ez az érzés, és jobb lesz.
De hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak, én úgy terelném el róla a figyelmem, hogy valami mással foglalom el az agyam. Például valamilyen logikai játékkal, ami nagy koncentrációt igényel, vagy fizikai igénybevétellel. A kettő együtt a legjobb, például egy jó fallabdajáték egy ismerőssel nagyon ki tud meríteni szellemileg és testileg is annyira, hogy erőd se lesz gondolkodni (ha elég intenzíven csináljátok), de ez csak az én módszerem, mindenkinek más válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!