Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el, ha közben folyamatosan jelen van az életemben?
Valóban nagyon nehéz valakin túllépni, amíg van vele bármilyen kapcsolatod. Hidd el, tudom. Én is évekig bizonytalankodtam hogy mi lehet, aztán mindig hittem hogy "na majd most". Mikor megszakadt a kapcsolatunk, eleinte rettegtem a hiányától, aztán rájöttem hogy ez kellett azon, hogy elfogadjam azt, hogy ebben nincs más. Ráadásul sok olyan oldala is feltűnt (abban is, ahogy megszakadt a kapcsolatunk), amit a "rózsaszín köd" elfedett, másokra meg nem hallgattam.
Szerintem edd mérlegre, hogy megéri-e a barátsága esetleg azt is, hogy évekig szenvedsz miatta. Aztán eszerint tudsz dönteni, de általában a direkt kapcsolatmegszakítások, ha nem akarod igazán, nem valami jó dolgok lelkileg, gyakran lehet visszaesni.
Valóban nagyon nehéz valakin túllépni, amíg van vele bármilyen kapcsolatod. Hidd el, tudom. Én is évekig bizonytalankodtam hogy mi lehet, aztán mindig hittem hogy "na majd most". Mikor megszakadt a kapcsolatunk, eleinte rettegtem a hiányától, aztán rájöttem hogy ez kellett ahhoz, hogy elfogadjam azt, hogy ebben nincs más. Ráadásul sok olyan oldala is feltűnt (abban is, ahogy megszakadt a kapcsolatunk, ahogy ehhez hozzáált), amit a "rózsaszín köd" elfedett, másokra meg nem hallgattam.
Szerintem tedd mérlegre, hogy megéri-e a barátsága esetleg azt is, hogy évekig szenvedsz miatta. Aztán eszerint tudsz dönteni, de általában a direkt kapcsolatmegszakítások, ha nem akarod igazán, nem valami jó dolgok lelkileg, gyakran lehet visszaesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!