Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Másnál is volt vagy van ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is volt vagy van ilyen?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy fiúval (egy közösségi oldalon)aki 20 éves. Nem mindig ír vissza van hogy csak este pár szót beszélünk, tudom hogy neki is van élete és barátai mégis mindig mikor nem ír azt hiszem hogy egy lánnyal van. Céloztam rá és mondta hogy nincs párja, mégis úgy érzem hogy van egy barátnője és én pedig egy "másik lány" vagyok neki. Szoktunk néha telefonálni egymással és van hogy azt mondja hogy most nem alakalmas majd holnap.

Paranoiás vagyok vagy ez másnál is így van? Vajon igazam van? Hogyan kérdezzek rá hogy jól gondolom-e? Rákérdezzek?

Válaszokat előre is köszönöm

18/l

2018. máj. 14. 00:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá.. addig tök felesleges paráznod ezen
2018. máj. 14. 00:40
 2/2 MessorKing18 ***** válasza:
Igaza van.
2018. máj. 14. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!