Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak, mi tevo legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, mi tevo legyek?

Figyelt kérdés

van egy srac a suliban, akit mar regebb ota ismerek, csak en iden kerultem a suliba (9), o pedig (12). nem bekepzeltsegkent, de erettebnek tartom magam a koromnal.

egy ilyen sulis bulin leszoltiott es vagy 3 oran at beszelgettunk. utana 1 hetig neten, mert beteg voltam igy nem tudtam suliba menni. tokre ugy tunt, o neki is bejovok. aztan amikor ujra mentem iskolaba, sak koszont, de mar nem is irt semmi. aztan rairtam,hogy akkor megis mivan (szebben fogalmazva persze), es annyit mondott, hat hogy o nem akar semmi komolyat...akkor miert olelgett meg minden azon a sulis bulin? csak nem akart egyedul lenni?

azota mar baratnoje van, raadasul a sulibol.

na volt az utolso napjuk a suliban, es egyszeruen nem birok belegondolni, hogy nem lathatom tobbe. tudom, irjatok majd hogy ugyis jon jobb, elfeljted... de egyszeruen annyi emleket adott nekem, amit en nem csak baratkent kezeltem. de szerintem o sem.

2018. máj. 3. 13:27
 1/1 anonim ***** válasza:

"nem bekepzeltsegkent, de erettebnek tartom magam a koromnal." Minden lány a korosztályodból érettebbnek tartja magát a koránál, szóval nyugi:D

Amúgy jó jel, ha leszólított, de nem biztos hogy azért, mert bejöttél neki. Lehet szimplán csak haverkodni akart, szimpinek tűntél neki stb.

Esetleg még azt tudom feltételezni, hogy bejöttél neki, de időközben megismerkedett a mostani barátnőjével, és inkább ő kellett neki.

Milyen emlékeket adott neked 1 hét után? Ne nevettess már

2018. máj. 3. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!