Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha még randizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha még randizni sem akar? Legyek rámenősebb, vagy ha nem akar akkor hadjam?

Figyelt kérdés

Van egy 14 éves lány annyi mint én. Nagyon tetszik nekem és belezúgtam. Elhívtam randizni de azt mondta hogy még nincs erre felkészülve és még félne ebbe belevági, de jövőre megpróbálhatjuk. Nagyon sokat beszélek/chat-elek vele és szinte mindent elmondunk egymásnal. Még azt írta nekem hogy helyes vagyok és jó tetstem van. Ezek után csak barátként foglalkozzak vele vagy kicsit később próbáljak meg még egy randit beiktatni?

Előre köszönöm az értelmes válaszokat!

#barátnő #vagy barát?
2017. máj. 6. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fontos neked akkor várj még rá egy keveset, de ne csak barátként kezeld.
2017. máj. 6. 13:27
 2/3 anonim válasza:
Szerintem csináld azt,hogy beszélgess vele sok időt tölts vele a suliban és ha baja van vígasztald meg,ha bántani akarják ne hadd,ha olyan. Bál van kérd fel táncolni. Engem ez Levente lábról
2017. máj. 7. 12:10
 3/3 anonim válasza:
Szerintem csináld azt,hogy beszélgess vele sok időt tölts vele a suliban és ha baja van vígasztald meg,ha bántani akarják ne hadjd,ha pl. Bál van kérd fel táncolni. Engem ez Levenne lábról
2017. máj. 7. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!