Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, hogy ne legyek féltékeny?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki régebben a barátnőmbe volt szerelmes, nem is régen kb két hete de tudta, hogy nála nem lesz esélye mert neki más tetszik. Nekem már régebben is tetszett a fiú elkezdtünk beszélgetni lementün meg is ölelt meg hasonlók. Azt mondja, hogy csak velünk beszélget lányokkal de rá csak úgy tekint mint a hugára, de nem írja neki, hogy kedveli, csak nekem. De nekem olyan rossz, hogy minden képet atkuld neki is amit nekem meg ha mondok valamit baratnomnek akkor mondja, hogy igen mondta már. Látszik a fiún, hogy szeret de akkor is rossz, hogy tudom, hogy szerelmes volt belé és még mindig beszélnek

2016. febr. 16. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez olyan egy helyzet amit neked kell magadban tisztázni szóval ha téged zavar beszélj a bnödel hogy neked ez rossz meg minden és hogy valahogy ezen változtasson
2016. febr. 17. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!