Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak mèg ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak mèg ?

Figyelt kérdés

Hogyan kezdemenyezzek mèg a fiunal aki tetszik. Ès mivel.

Azt msr tudja hogy bejon nekem es o is azt mondta hogy tetszek neki

Mit csinaljak mèg hogy elhidje?

17l 17f

2018. ápr. 30. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el (suli után) egy fagyira. Sétálgassatok kicsit, üljetek le egy padra beszélgetni... aztán lesz ami lesz :)
2018. ápr. 30. 08:39
 2/7 A kérdező kommentje:

De hogy kozelitsek fele?

Hogyan csokoljam meg?

2018. ápr. 30. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Séta közben megfogod a kezét, a padon közel ülsz hozzá...

esetleg igazítsd meg a haját és aztán puszild meg az arcát közel a szájához. :) mondjuk :)

2018. ápr. 30. 15:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2018. ápr. 30. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát tényleg tegyél felé lépéseket; hívd fel valahova; megcsókolni még nem kell. Nem értem, miért akar mindenki egyből csókolózni. Egyébként nekem is volt ilyen csókolózós kérdésem; simogatjátok egymás nyelvét a sajátotokkal, meg ne egy vergődő halhoz hasonlítson a nyelved , hanem mint egy játékos kiscica olyan legyen, meg nemtom, még miket láttam ilyen kérdések alatt. Én elég sok konkrétumot kérdeztem, nekem azt mondták, hogy majd jön magától.
2018. ápr. 30. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
*ja és még azóta se volt semmi, tehát innen nem tudom:D
2018. ápr. 30. 16:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom

Utolso!

2018. ápr. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!