Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, de nem tudom mit csináljak? Többi lent.
Több problémám is van:
- Az van,h a barátnőmre Kicsit féltékeny vagyok, mert minden nap reggel megöleli aki tetszik (legyen most ő Géza) másokat is megölel, de ugye én nem merem megölelni és ez nekem olyan fura ez a helyzet (ő is tudja,h tetszik Géza)
- Néha baromi jó fej oda jön dumálunk, átkarol (ugye vállon) és ez tök jó, meg cuki, de valamikor nem is dumálunk, ha egyedül vagyunk, akkor dumálunk (egyszer a barátnőmnek mondta is,h jó velem beszélgetni)
Sajnos nem értem,h mit szeretne, más lányokkal is van, és velük sokkal többet beszélget, de ha nincsenek ott, akkor velem is beszélget
Kicsit hosszú lett, de remélem,h nem baj.
Róla még azt kell tudni,hogy inkább lányokkal van, és volt olyan, hogy odamentem reggel és megöleltük egymást, csak nem igazán merek odamenni hozzá, meg volt olyan,hogy töri órán mellettem ül, és rajzolt a füzetembe, meg elveszi a tollaimat
Szerintetek hogyan kéne közeledni hozzá?
Vagy ne csináljak semmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!