Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, mit csináljak?
Én egy pont ugyan ilyen helyzetben voltam pont ugyan ennyi idősen. A végén összejöttem a fiúval.
Magamban eldöntöttem, hogy én már csak azért is szeretnék vele kialakítani legalább egy baráti viszonyt.
Úgy kezdtem az egészet, hogy próbáltam vele egyre többet beszélgetni meg persze a haverjaival is. Mondhatni "bekerültem a körbe" és már telhesen normális volt amikor csak úgy random odamentem hozzájuk/hozzá. Kövben persze messengeren is beszéltünk, és szerencsémre volt egy elég nagy közös érdeklődési körünk (marvel, dc, star wars stb.), így akár mikor ráírhattam ezzel az ürüggyel.
A legjobb, hogy ha te is próbálsz keresni egy közös pontot vele, meg persze próbálj bekerülni a baráti társaságába. Ha ezek megvannak szerintem már nyert ügyed van, és már csak azt kell elérni, hogy ő is keressen téged magától.
Remélem tudtam segíteni :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!