Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt kell még várjak?
Tökéletes, boldog, leges legelső nagy szerelmemmel majdnem egy évet együtt voltunk. Minden sinen ment, viszont egyre kevesebbet tudtunk találkozni, ő barátnőzgetett én dolgoztam, így megromlott egy picit az összang, apró dolgokon néha összekülönböztünk.
Szünetet kért, hogy átgondolhassa hogyan tovább, hogy minden jól mehessen, mert nem akar elveszteni.
Én nem tartottam be, 2 nap múlva kerestem, hogy hiányzik.
Mondta, hogy ő még nem jutott semmire ezzel kapcsolatban.
Kérte, hogy továbbra is legyen szünet.
A 4. nap után bementem meglepni, megölelt, elsírta magát, és azt mondta, hogy próbáljuk meg egymás nélkül, tudja, hogy megfogja bánni, dr megteszi, szakít.
Kérte, hogy mindig beszéljünk, mert a szeretete felém nem múlt el, és belehal ha nem tud rólam.
Én leblokkoltam, otthagytam őt azzal a mondattal, hogy többet nem látsz.
Sírt és könyörgött, de elmentem.
Itthon agyaltam, mérgemben elkezdtem őt lelkileg bántani, hogy: “ pont én érdemlem ezt? Végre csávózhatsz, menjél csak, nem érdekelsz “ stb
Erre nem reagált
Aztán ez felmérgelt
2 nap múlva ezt is megemlítettem neki, hogy azt nem érdemlem, hogy visszaírjon?
Visszaírt, hogy azokkal amiket mondtam neki, és azzal, hogy fenyegettem hogy többé nem lát., kiirtottam belőle minden érzést, hagyjam békén.
Azóta hiába hívtam, írtam, készültem nincs semmi reakció, pedig ezerszer bocsánatot kértem, személyesen is kerestem.
A családja szerint szeret, még, de vegyesek az érzései felém, és ha túl nem is lépett, nagyon azon van, hogy mindent elfelejtsen ami velem kapcsolatos.
Tehát mindenki azt mondja, hogy ne próbálkozzak tovább, éljem az életem, és keresni fog majd biztosan.
De mikor? Mennyit kell még várnom?
Másfél hete nem tudok róla semmit és minden nap mi voltunk egymásnak a mindene, a szerelme és a legjobb barátja.
Felfoghatatlan, hogy így átlépett rajtam.
Amíg pedig én tovább húzom az igát, ő barátnőzik tovább, jön megy, próbálkoznak nála, és mindenkinek úgy beszél rólam, hogy én az EXE vagyok.
Egyik napról a másikra hogyan lehet így eldönteni, hogy minden boldog pillanatot eldobok és többé látni sem akarom azt akivel majdnem egy évet együtt töltöttünk.
Rengeteg nehéz időszakát végigkísértem, mindenben mellette álltam és imádott.
Most, olyanokkal beszélget akik mindig átverték és lehúzták, én pedig mindig csak óvni akartam és szerettem, ezért egy telefont sem vesz fel nekem.
Meddig kell még várjak? Mit tegyek?
Először is: hány évesek vagytok?
Másodszot pedig: lehet, hogy neked nem is tűnik durvának, amit tettél/mondtál neki, de nem tudhatod, hogy neki ez mennyi fáj valami egyéb dolog miatt (pl. egy múltbéli emlék vagy egy családi vita miatt). Lehet, hogy pont ez miatt nem keres és nem is fog keresni. De persze ez csak egy felvetés.
Arra nem gondoltál, hogy esetleg ez csak egy kifogás? Lehet, hogy más áll a szakításotok, illetve a szünetkérése mögött, csak aztán jól jött álcának, hogy mennyire „megbántottad”.
Ezek mind csak felvetések, de szerintem is várj. Azt mondják, az idő gyógyít, és ez valamennyi igaz is. Hogyha tényleg szeret (mintahogy azt a családja is mondja), akkor keresni fog, mert a szíve visszaviszi hozzád, de hogyha nem szeret, akkor úgyse térne vissza a szakítás/szünetkérés előtti állapot, és az egésznek nem lenne értelme.
Remélem megoldódik a helyzet!
Az én kapcsolatom is majdnem ide torkollott, de szerencsére egyikünk se lépte ezt meg.
Szexuálisan, mindent megadtál neki? Lehet ez volt az alapja, hogy másnál kereste a további boldogságot..
Kedves első válaszoló!
Ő 17, én 19
Biztosan fájt neki amiket mondtam, nagyon megbántam és több soron elnézést kértem, és könyörögtem, hogy üljünk le valahol, ha már így kellett alakulnia, nekem mint ember a legfontosabb az életemben ő, és engem marcangol a tudat, hogy haragszik rám.
Erre is azt reagálta, hogy ő nem fog velem találkozni, főleg nem időhöz kötve. Majd egyszer.
Kedves második válaszoló!
Biztosan megadtam neki mindent e téren, kétségem sincs, megjátszani se tudta volna ezt, és többször is említette, hogy bele sem merne gondolni, hogyha többet nem feküdhetnénk le.
Egyébként hozzáfűzésnek.
Depressziós, vágdosta magát, öngyilkossági kísérletei voltak
Soha nem figyeltek rá, mindig megvezették csak. Nen pusztán szerelemben, hanem úgy egyébként.
Mikor megjelentem az életében, mindenki mondta, hogy kicserélték a lányt. Minden kis részletre odafigyeltem nála, egyetlen egy vitánk sem volt, kiálltam érte, mindig dolgoztam, hogy minden tökéletes legyen, össze akart velem költözni, mondta, hogyha egyszer elveszít abba belehal.
Aztán egy kisebb nehézség jött, a szakítással baj nem volt tényleg, mert azóta már újra együtt lennénk.
Itt a baj azzal volt, hogy a szüneteit sem tartottam tiszteletben, meg hogy mérgemben minden szőnyegalá söpört dolgot felhoztam, és köpni nyelni nem bírt, konkrétan ledaráltam.
Utólag nagyon bánom
Azóta senkivel sem beszéltem, nem volt rajta kívül senkim, csak a suli meg a munka van.
Bármit megtennék, hogy megkeressen, vagy hogy én megkereshessem és ne nézzen át rajtam, mert 3 hete még az én karjaimban aludt el mosolyogva, és azt mondta, szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!