Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mivel mennyi időt várjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel mennyi időt várjak?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok.

Tetszik egy lány, egy évvel alattam jár, egy suliba járunk.

Mivel az iskola egy üvöltő labirintus, ezért esélytelen, hogy a szünetben meghitten tudj beszélgetni valakivel kettesben.

Bejelöltem a csajt facebookon, lájkolgattam neki, visszalájkolt (jó, oké, ne ettől legyen orgazmusom, de azért valamilyen szinten jó dolognak érzem, hogy visszalájkolt).

Arra gondoltam, hogy ráírnék facebookon, és 1-2 nap múlva (feltéve, ha továbbjutunk a "-szia, mizu? -semmi"-nél) elhívnám, hogy kettesben menjünk ki a buszállomásra a sulitól (ami kb. 10 perc séta). Ha nem lesz rohadt kínos, akkor pedig egy konkrét, hosszabb randira hívnám el.

Ez így szép tervnek tűnik, de igazából már két nagyobb problémám van..

Mivel kezdjem facebookon a beszélgetést?

Ha ilyen dolog van, ezzel mindig bajban vagyok..

Általában kitalálok egy-két izzasztóan erőltetett kínviccet, de nem akarok megint egy 'szia, én XY vagyok és ez itt a Jackass. lenne kedved ismerkedni?' minőségű poénnal előállni.

Arra gondoltam, hogy péntek délután írnék rá, és akkor a hétvégén tudnánk beszélgetni, aztán hétfőn pedig élőben.. Így ha pénteken/szombaton beégek, akkor is ott a vasárnap, hogy elfelejtsem és ne érezzem magam kínosan élőben, ha látom.

A második problémám, hogy nem tudom melyik "énemet" adjam elő neki!?

Lehetek a szolid, antiszoc fiút, aki korrekt és udvarias, de szórakoztatás terén egy tehén szintjén áll.

Vagy lehetek a kicsit bunkó, perverz, akit a mai lányok egy része nagyon bír, de a másik része pedig iszonyodik tőle (nem teljesen tudom, hogy ő bírná-e)..

Jó, vágom én, hogy biztosan van egy közös, valódi énem is, de csajozásnál ezt a kétfajtát tudom "bevetni".

2015. okt. 14. 16:38
 1/3 anonim válasza:
A masodik kerdesre: attol fugg, hogy milyen a lany. Ha ilyen visszahuzodo szelid lany, akkor az elso, ha porgosebb, akkor a masodik. De ha tudod kicsit keverd a kettot... :D
2015. okt. 14. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat talalkoztam egy csajjal tancproban mar tobbszor hazakisertem beszelgettunk es mar a cukkolos vicceimtol sem akar kinyirni most hetvegen meg mar randizunk szoval ne szarozz hivd el valahova azt beszelgess vele(16f ugyan igy egy iskola alattam jar es mult heten talalkoztam vele)Vagj bele sok sikert
2015. okt. 15. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
elozo vagyok szerintem az inteligen udvarias felenkebb stilus a legjobb. meg mindenkepp emlitsd h nem volt meg baratnod(ez be szokott valni) es akkor barmit elcseszer annak a szamlajara fogja irni
2015. okt. 15. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!