Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet még foglalkoznom vele?
Volt/van egy lány, akire ráírtam facebookon. Jókat beszélgettünk, ötször találkoztunk is, jól éreztük magunkat (csók még nem volt). Hétfő délután írta a semmiből hogy gondok vannak az érzéseivel, mert valaki mást is szeret. (Ez az osztálytársa volt, aki elmondta minden r#bancnak mikor ott hagyta. Nekem mondta is a lány, hogy mennyire utálja a srácot már meg minden.) A srác írt neki valami ömlengős sz#rt hogy ne haragudjon meg szereti, és ezt a 'barátnőm' bevette! Én nemtudtam vele ott lenni mindennap, mint ő mert más helyen tanulunk, így erre nem volt alkalmam.
Kérdéztem a lánytól, hogy akkor én miért kellettem neked egy hónapig (tudom, csak egy hónap de nekem ő volt az első ilyen) ha egyszer mást is szerettél végig (mert hogy nem egyik napról másikra szerette meg újra azt a ny#omorultat, az biztos!)
Egy darabig válaszolni sem tudott rá majd azt mondta hogy, csak egy fellángolás voltam.
A lány 15 éves, én 17 vagyok.
Sokan mondták a kort, mint hiba 'forrást', és szerintem lehet benne valami, mert a lány saját maga sem tudja mit szeretne. Mielött nap szakított volna este még szivecskéket küldött meg hogy mennyire szeret engem!
Elég vacakul érzem most magam, valaki volt már hasonló helyzetben?
Köszi a válaszokat! :)
A 2 év korkülönbség az nem lehet nagy kifogás.
Ignoráld és lépj tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!