Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után érdemes lenne vele foglalkoznom?
Általánosban volt egy legjobb baràtnőm aki nem úgy viselkedett velem mintha szeretne, igazából azt éreztem hogy nem érdekeltem mivel még a szülinapomon sem mondott annyit hogy boldog szülinapot.Már 2 éve elballagtam az általánosból és csak idén tette meg azthogy felköszöntött, mert keresni egyáltalán nem keres.Aztán megkérdeztem 2 hete hogy van-e kedve találkozni amire igent mondott de mondta hogy sok a dolga és csak hétvégén jó neki majd rámírt előző héten hogy a mostani hétvégén jó neki, majd én csütörtökön ráírtam és megkérdeztem hogy mikor jó neki amire azt mondta hogy szombaton fog írni és nem tudja melyik nap jó neki mivel szombaton vendégük lesz aztán beszélgettünk másról és abba maradt a beszélgetésünk.A tegnapi nap folyamán nem írt semmit sem és a mai nap folyamán sem írt semmit.Még mindig azt látom hogy igazából semmibe vesz és sokszor elgondolkozom rajta hogy egyáltalán érdemes-e erre időt pocsékolni...
Ő 17/L én 16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!