Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet ebből valami vagy nem érdemes foglalkoznom vele?
Figyelt kérdés
A történet a következő:Egy 18 éves fiú vagyok és az iskolából tetszik egy lány. Egyik nap elmondtam ezt az egyik oszt. társamnak, aki ezt elárulta a lánynak. Ezt követően facebookon rám írt a lány, hogy őszintén válaszoljak neki, tényleg bejön e nekem. Igennel válaszoltam és erre azt írta, hogy "de édes :)". Innentől kezdve elkezdtem felé közeledni, de úgy, hogy egyelőre csak beszélgetek vele szünetekben. Úgy vettem észre, hogy barátságos és kedves velem, viszont a problémám az, hogy ő soha nem jön oda hozzám, nem keresi a társaságom és rám se ír soha, mindig csak én rá. Mind e mellett nem látom át, hogy tetszek e neki vagy sem és nem merem megkérdezni. Lehetséges, hogy nem meri elmondani, hogy nem érez irántam semmit? Vagy éppen csak ez egy játszadozás a részéről velem szemben?2016. ápr. 30. 20:55
1/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet így pontosan megítélni. Lehetséges, hogy azt szeretné, mindig te kezdeményezz, és nem adja magát könnyed. De az is lehetséges, hogy csak nem szeretné visszautasítani a társaságod, és épp ezért nincs is oka neki közelítni.
2/5 anonim válasza:
Értem, mire gondolsz. Nem lehet ezt így pontosan megmondani, hogy miért van. Azt mondom, nincs azért emiatt baj, majd idővel lesz valami. Türelem, beszélgessetek, közeledj felé továbbra is.
3/5 ElekTamás88 válasza:
Te vagy a férfi, kezdeményezz! Hívd el tanítás után sétálni, fagyizni, beszélgessetek, ismerkedjetek!
4/5 anonim válasza:
Határozottság kell (tudom könnyű mondani).
Ne tologasd magad elött sokáig azt hogy megkérdezd hogy tetszel-e neki. Hisz minnél többet halogatod annál többet szenvedteted magadat.
5/5 david0919 válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de ha már tudja, hogy tetszik neked és ha fordítva is így lenne akkor már megmondta volna. És akkor ő is keresne téged. De kérdezd meg hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!