Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki régebben próbálkozott nálam de nem vetettem észre. Most rájötem hogy mit akart és én beleszeretem.(A legjobb barátnőm unokatesoja)

Nem tudom mit tegyek fojton szemezgetűnk és mosolyog rám csak úgy izik a levegő köztünk.

Mit tegyek kérjek segitséget a barátnőmtől vagy hogy tudnánk előre haladni a kapcsolatunkban?

(L14-F15)

2018. ápr. 24. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán el kellene kezdeni beszélni hozzá
2018. ápr. 25. 14:40
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 szoktunk beszélgetni baráti körben
2018. ápr. 25. 16:49
 3/4 anonim válasza:

Ha még mindig érdeklődik irántad (kérdésedből ez jön le) akkor te is kezdeményezhetsz nyugodtan, meg amúgy is sokszor megéri. Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz a srácnál, hogy ő szeretne e valamit esetleg és akkor max meglátjátok mi lesz. :)

L/18

2018. ápr. 25. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyakorold a helyesírást. Tragédia, hogy 14 évesen ennyire pocsék, és még a vesszőket sem ismered.

Amúgy meg szerintem ne kérdezz rá, csak úgy most, hogy nos, akkor járunk, vagy nem? Azt írtad, hogy társaságban beszélsz vele. Úgy látszik ez nem elég lépés neki. Esetleg kérj valami segítséget tőle. Valami olyasmit, amihez idő kell és személyes jelenlét.

2018. máj. 5. 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!