Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nagyon tetszik

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon tetszik

Figyelt kérdés
Nem olyan régen beszélgettem egy fiuval,akivel néhányszor ássze is futottunk egy baráti körben ,és mindig irt és mondta az is az egyik barátja hogy tetszek neki. Etek után egy kb egy hétig nem irt,es a barátnöm azt mondta ,hogy legyek vele kicsit bunko hogy jobban megkedveltesse magát nálam. De sajnos ez nem jött össze. És lett neki egy barátnője,de én nem tudom hogy most hogyan érez,hisz azota én irtam neki kétszer,és nem volt bunko. Viszont utana mar nem irt es enküldeni se neki. Már eltelt kb egy hónap hogy nem beszelgetünk csak össze futunk a baráti körbe néha,ott is csak ölelés és egy szia. Mkt tegyek ? Még mindig együtt vannak,de nagyon hiányzik es nem tudom elfelejteni.

2018. ápr. 21. 16:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a helyesírási hibákért!
2018. ápr. 21. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor meg tudtad , hogy bejössz neki akkor kellett volna vele beszélned de így , hogy már van egy barátnője ... Valószínűleg nem szeret mert akkor nem más lenne a barátnője . Azon kívül még rá se mozdulhatsz. Kicsit gondolj bele a barátnő helyzetébe . Te , hogy éreznéd magad ha a barátodra egy csaj rá mozdulna? Valószínűleg rosszul szóval ezt az esetet ki kell zárni. Lehet az lenne a legjobb mindenkinek ha elfelejtenéd és tovább lépnél. Azon kívül a bunkó viselkedés elég rossz ötlet volt hisz ezzel eltaszitottad magadtól .
2018. ápr. 21. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!