Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(kort nem adok meg) van egy barátom akivel együtt vagyok. Annak a legjobb barátja úgy érzem tetszik de még szeretem a mostani barátom is. Annyira hulyén érzem magam🤦🏻♀️ . Nincs szivem szakitani. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 20. 20:00
1/5 anonim válasza:
Nem mindegy hogy tetszik vagy szereted a másik illetőt. Az hogy más fiúk is tetszenek vagyis jóképűnek helyesnek tartod őket nem ad okot arra hogy elhagyd a barátodat akit szeretsz. Ha pedig szerelmes vagy a másik srácba akkor ne hülyítsd a barátod mert rosszabb lesz.
2/5 Andizsuzsi válasza:
"kort nem adok meg"
13.
Könnyen lehet, hogy két szék között a pad alá esel. Ha valóban barát az a legjobb.
3/5 anonim válasza:
Figyelj mos vagy valakivel akit szeretsz, mindig lesz olyan aki helyesebb vagy jobb mint a mostani. De akkor is a mostanival vagy együtt és leszel is, mert őt választottad.
Mondjuk vkinek a felesége vagy, akkor is lesz annál jobb de inkább nem leszel mással,mint a férjeddel akivel azért vagy együtt mert szereted és őt választottad.
Remélem érted h mit akarok sugalni.
4/5 anonim válasza:
Minden embernek tetszik más is az aktuális párján kívül. A gond akkor van, ha úgy érzed, hogy szívesebben lennél a baráttal mint a barátoddal.
5/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén a másik srácot, mert barátságot tehetsz tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!