Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így értelme? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, 60 km van köztünk. Pár hete bevallotta, hogy szeret. Hétvégén találkoztunk, elég jól éreztük magunkat. Utána kérdezte, hogy mi van köztünk, mert szerinte szerelem. Én is így érzek, de viszont valahogy akarom is meg nem is.. Élőben jól elvagyunk, de amikor neten beszélünk, ott már más a helyzet. Néha csak szavakkal válaszol, ott nem beszélünk órákat.. Ma is csak annyi volt, hogy váltottunk pár szót, végül csak egy szívet küldött. Elkezdett becézni(szerelmem, stb..). Róla annyit kell tudni, hogy kissé visszahúzódó és önbizalma sincs sok, és velem is ez a helyzet. Mit tennétek? Folytassuk vagy hagyjuk az egészet? Vagy majd kialakul?2018. ápr. 20. 00:17
1/2 anonim válasza:
Találkozzatok élőben. Chatelést én sem értékelném többre pár szavas válaszoknál.
2/2 anonim válasza:
Találkoztatok minél többet :) a barátom és én 160km-Re vagyunk egymástól(néha “csak” 100km) mégis utazunk egymáshoz. Egyébként ha tényleg szerelem, a chat is kialakul, előbb utóbb szerintem ti is fogtok majd beszélni. 60km-től ne ijedj meg, az nem távolság :)
Én biztos folytatnám a helyedben, ha úgy érzem, igen is tudnám szeretni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!