Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mormális, hogy éppen akkor kevesebb az önbizalmam amikor kisminkelem magam és néhány fiú rámosolyog? 15/L
Nem tudom, mennyi sminket használsz, de próbált meg nem túlzásba vinni, tehát az arcod alapvető vonásai maradjanak meg. Itt érvényesül igazán az a szabály, hogy a kevesebb több! Ha nem maszkírozod el magadat teljesen, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fogja azt hinni hogy egy új emberrel találkozott, amikor lemosod a sminked.
(Egyébként szerintem rengeteg időt is megspórolsz azzal, ha nem sminkelsz órákig minden nap.)
Én lány vagyok es a legtöbb sminkem eddig az alapozó vagy az a szemhély ceruza vagy a masik tudod amit nem a szemhélyadra hanem a másikra huzol. Na igen ennyit értek a sminkhez.:$ ja meg ruzs de ezek mind külön és engem se néznek meg a fiuk bár nekem alakom sincs. de amugy ne sminkeld magad az ugy is elrontja az arcod szépségét. Nem mutatja meg az igazi éned azt a különleges dolgot ami a külsődben vagy akar benned van. Egy régi ismerősöm bölcs mondata, ha valakinek megtetszek, én tetszek meg neki és ne az aki nem vagyok.
Ápold magad, legy ön magad. Ne az a divat majom legyél hanem azt vedd fel ami neked tetszik. Én is ezt teszem és a barátomnak ez is egy ok volt ami miatt megtetszettem.
Ne haragudj hogy ennyit irtam.:/
Akkor mondok valami frappánsat: NE sminkeld magad. Problem solved.
A sminktől nem fognak könnyebben megkedvelni. A belsőt kedvelik meg az emberek, mert a külsőt nem lehet.
Én nem kezdenék egy olyan lánnyal, aki ekkora tévhitben él. És olyannal sem, aki sminkkel elfedi a valódi arcát.
Szia!en hosszu evekig sminkeltem magam,majd amikor abbahagytam nagyobb lett az onbizalmam! (Csak keves alapozot tettem karikaimra,de jobb erzes volt,ha meg azt se teszem).
Szerintem csak siman a termeszetesseg hive vagy csak meg nem tudsz rola :).
Es a vilag egyik legjobb pasijanak eppen ez tetszett meg! (ugy ereztem,hogy meg a szem alatti karikaimat is imadja :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!