Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek több volt ez részéről, mint barátság?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó haverom, fiú, nagyon jól kijöttünk annak ellenére, hogy én lány vagyok. Sokan terjesztették, hogy együtt vagyunk, mert rengeteg időt töltöttünk együtt, egészen addig, amíg össze nem zörrentünk.Elküldtem a srácot, és a fejéhez vágtam, hogy kétszínű. Ekkor tiszta könny volt a szeme, és utána még próbált békülni. Ma ha meglát, folyton lesüti a tekintetét, idegrs lesz. Nekem a sírás miatt gyanús. Szerintetek?2018. ápr. 17. 22:14
1/4 anonim válasza:
Igen, ez szinte biztos hogy több mint barátság volt. (Csak valószínüleg nem szette össze a bátorságot hogy ezt bevallja neked) és ha lehet én is feltennék egy kérdést: te hogy fogadtad volna ha elmondja hogy szerelmes beléd? Örültél vona neki vagy elküldted volna a pics@ba?
2/4 A kérdező kommentje:
Örültem volna, mivel számomra sem volt közömbös...
2018. ápr. 17. 22:38
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, min vesztetek össze, de nagyon kérlek, ne hagyjátok ezt veszni a büszkeségetek miatt!!!! Kérjetek bocsánatot egymástól, próbáljatok meg megbocsátani!!!!! Nekem is volt olyan, hogy évekig nem álltam szóba a sráccal valami miatt, és lehet, hogy részben jól tettem (illetve tudom, hogy jól tettem, mert sokkal kiegyensúlyozottabbá váltam), de az elején nehéz volt. Azóta újra beszélünk, igaz, hogy nem úgy, mint régen, de szerintem ez is haladás.. leírva amúgy nem úgy tűnik, hogy annyira hasonlít a te sztoridhoz, de ne haragudj, mindenképp meg akartam ezt osztani Veled :D
4/4 anonim válasza:
Nem tudom,ki vagy,vagy hol vagy,de ha veszni hagyod ezt az egészet megkereslek...
Összezörrentetek,megértem.
De ha neked se volt közömbös,és Ő is talán szeretett,akkor valaminek lennie kell.Még a napokban beszéljétek meg,amíg nem túl késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!