Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátság a részéről szerintetek? (Hosszabban lent)
Szóval, én 12 vagyok, Ő 13.
((Ő= Xy, mert a nevét nem akarom leírni))
Osztálytársam, és már évek óta tetszik.
Ő is mondta már, hogy tetszem neki, de olyan, mintha ezt csak úgy mondaná, és nem lenne igaz. Ugyanúgy viselkedik velem, mint a többi lánnyal, és amikor pl. Messengeren beszélünk, akkor is csak 'sziamizu-hellosemmiveled-semmi'-ig tart a beszélgetésünk.
Kb. 1 hónapja, nem voltam suliba 2 napig. Amikor már mentem, azt mondta az egyik barátnőm, hogy "azt mondta az xy, hogy küldjek neki képet rólad, mert te vagy a háttérképe.. és ezért nem mutatja senkinek a telóját."
Mivel a barátnőm nem tudja, hogy xy tetszik nekem, csak annyit mondtam, hogy "ez hülye"..
Kövi nap -> Tesi óra:
Xy elkezdte mondani, hogy a haverjának, a barátnőm a háttérképe, és biztos, hogy tetszik neki, mert ha nem tetszene neki, akkor miért lenne a háttere?! Ezen elgondolkodtam akkor, de most már nem hiszem hogy bármennyire is tetszem neki..
+Vannak az osztályban olyan lányok, akik biztos hogy piszkálnának, ha elmondanám xy-nak, hogy tetszik nekem.
Xy-nak amúgy tetszett a barátnőm is..
▶Szerintetek mit érez irántam a srác?◀
⏩Ha válaszolsz, írj légyszi kort is⏪
[Ha nehezen lehet átlátni, vagy a fogalmazással van baj, akkor bocsi, csak fáradt vagyok egy kicsit😅]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!