David224 kérdése:
Szerintetek így ferr volt a részéről? Többi lent
Figyelt kérdés
még szerdán ittam egy '' haverommal '' akit négy éve ismerek, ott volt barátnője is boroskolát véletlen kiborítottam max fél deci ment a ruhájára a csajnak egyből hazament szerintem sikerült kimosni és most azon pattog a '' haverom '' hogy fizessem ki a csajának a ruháját 5ezret követel rajtam, még ha bele is száradt a boroscola csak kijön valahogy nem? eléggé lehúzos szaga van ennek a dolognak2016. jún. 10. 16:41
1/3 anonim válasza:
A bor nem jön ki. Ja és tanulj meg írni.
2/3 anonim válasza:
A bor tenyleg nem jon ki tul konnyen, de ilyen balesetek elofordulhatnak. Eleg szarragok, ha ilyeneket akarnak rajtad kovetelni, inkabb felejtsd el oket kolastol, ruhastol.
3/3 anonim válasza:
ferr
FERR
F-E-R-R
Na igen, ez van, amikor valaki nem olvas, soha nem látott egy adott szót leírva, ezért hallás után, kiejtés alapján próbálja lebetűzni. Ilyen intelligenciaszinttel csak a kérdésben szereplő primitív bunkókat lehet bevonzani havernak... szóval ne csodálkozz semmin, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!