Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet lépni egy fiú felé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet lépni egy fiú felé ha nem is nagyon ismer?

Figyelt kérdés
Szoval van egy fiú, akit régóta ismerek. Minden hétvégén látom, de nem beszélünk. Csak 1x-2x beszéltünk, de akkor is tök alap dolgokról. Én viszont ha látom a képeit, egyszerűen ugy érzem, mintha mindennél jobban szeretném, ami nyilván lehetetlen. Es sokszor almodok vele, utána is úgy érzem, mintha minden megtörtént volna és együtt lennénk, csak most nincs itt. Próbáljak lépni, vagy fölösleges és csak hülye vagyok? 😂
2018. ápr. 15. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj lépni, mégis mire vársz?
2018. ápr. 15. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
probalj lepni, nekem is volt ilyen, ragodtam rajta mejd probalkoztam es megoldodott a gond :)
2018. ápr. 15. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:
És hogy? Vagyis mit? Nem tudom mit írjak
2018. ápr. 15. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2018. ápr. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!