Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat ez a fiú?
Sziasztok. Egy fiú 3hónapja jött a mi sulinkba mert elvileg cigivel felgyújtott vlmit az elöző iskolájában és kirúgták,a mi igazgatónk meg megsajnálta.
Fiuról: Cigizik, 7.es, 8.os lenne csak bukott
Nem egy osztályba járunk. Ahogy átjött a mi sulinkba kb egész felső rá mozdult..és be kell vallanom nekem is tetszik/tetszett:D És én is neki.. be is próbálkozott nálam de persze nemet mondtam hisz nem ismerem, kihasznált vlna stb. Aztán más lányok elkezdtek fenyegetni h jobb lesz ha nem kezdek ki vele. És hát le is fotózott..hátulról.. Azóta sokat nézzük egymást stb, szemezünk is de nem szoktunk beszélni. A báttyám fülébe eljutott 1-2dolog és nem nagyon bírják egymást. A fiú suliba írt nekem egy levelet h titkos hódoló, szeret stb de végül a levél nem jutott el hozzám. Ráírt a báttyámra pár napja h van e pasim, meg hogy adja át nekem h csókolja a pofima, meg olyat is írt neki hogy: Mit szolnál ha sógorod lennék? Hidd el eljutok odáig.
És hát 100%ban biztos vagyok hogy csak a báttyámat hergelni akarja, mert amúgy azóta mióta ezeket írta szinte figyelembe se vesz, nem is néz stb. Pedig 1-2napja rám is írt hogy miért voltan szomorú a suliba, meg h megért, cuki vagyok stb. És ma írtam neki felelsz v mersz miatt h "Szeretlek"
És azt válaszolta: Dejonekem
Szerintetek?... Most mi lehet? Nekem az a fiú nagyon tetszik és nem csak nekem... Egyébként eddig naggyyoon sokan észre vették hogy állandóan néz, most meg szinte mintha ott se lennék v nemtudom..
Eggyaltalan nem azert "birom" mert hogy a kulso. Hanem mert ez a fiu NORMALIS akar mennyire is neglepo.. csak rossz tarsasagba keveredett
Tukrozi az elmult evek eredmenyei is.. mind vegig kituno tanulo volt, es csak ugy csak nem kezd el cigizni meg stb. Nyilvan van hattere is. Es en latom benne a jot is.. nem csak a rosszat..
Eggyaltalan nem azert "birom" mert hogy a kulso. Hanem mert ez a fiu NORMALIS akar mennyire is meglepo.. csak rossz tarsasagba keveredett
Tukrozi az elmult evek eredmenyei is.. mind vegig kituno tanulo volt, es csak ugy csak nem kezd el cigizni meg stb. Nyilvan van hattere is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!