Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tetszem egy félénk srácnak, de nem tudom mit tegyek. Ha nem figyelek, távolról figyel engem, a közelemben pedig elcsöndesül és zavarban van. Ha ránézek, azt hiszi rájöttem és akkor elkezd kerülni, nem néz rám. Mindenkivel beszélt már az osztályból, csak velem nem. Nemtudom mit tegyek. Sokan mondták nekem, hogy kezdeményeznem kéne, de mégis hogyan ha ezt csinálja? Amikor ki kellett mennie az osztály elé, mert ő az osztálytitkár és mondott valamit, mindenhova nézett csak felém nem, akkor csak a földet nézte. Miért titkolja az érzéseit? Miért csinálja ezt? Nemhiszem hogy volt már barátnője. 15 évesek vagyunk. Szerintetek miért van ez? Légyszíves segítsetek. Ez megőrít, hogy nem tehetek semmit.

2018. ápr. 14. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Mintha csak az én esetemet hallanám. Lehet ha csak elkezdenél neki köszöngetni akkor enyhülne a féleleme.
2018. ápr. 14. 20:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindig köszönök neki, de mintha nem merne velem beszélni.
2018. ápr. 14. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt fedezem fel a sajátomnál.
2018. ápr. 14. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nyittok feléjük beválik. Tudom, mert haverom is ugyan ebbe a kategóriába tartozik.
2018. ápr. 14. 21:10
 5/10 October15 ***** válasza:

Nyilván mert nem hiszi, hogy érdekelne téged. Nem hiszem, hogy sokra mennél utalgatással, köszöngetéssel mert alapvetően abból indul ki, hogy sansza sincs abból pedig nem fog átcsapni abba, hogy hát talán mégis.

Csak mondd meg neki, hogy az érdeklődés minden esetre kölcsönös úgyhogy nem kell ennyire látványosan titkolnia.

26F

2018. ápr. 14. 21:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig az volt a terv, hogy beszélek vele ha adott az esély. De menekül előlem.
2018. ápr. 14. 21:20
 7/10 anonim válasza:
De neked tetszik az a srác?
2018. ápr. 16. 15:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen! Különben nem írtam volna ki ezt a kérdést.
2018. ápr. 16. 21:23
 9/10 anonim válasza:
A srác azért fél mert úgy érzi labdába sem rúghat nálad, valószínű hogy te lennél neki az első és ezért nem tudja a helyzetet megfelelően kezelni. Csak egy tanács; ha a srác éjjeli bagoly akkor este face-n írj neki hogy mégis mit csinál fent (nem hátrány ha barátságosan közeledsz hozzá) és ha visszaír valószínű hogy elkezdetek másról is beszélgetni. Azt nem árt tudni viszont ha valami balul sül el néhány évig még nézhetitek egymást mint a véres rongyot, szóval jobb ezt úgymond "egymás között" intézni és ha eleget tudsz róla akkor vagy következő szintre léptek vagy inkább megmaradtok barátoknak. Valamint ha elkezdtek találkozni töröld az ARANYOS szót a szótáradból. Amúgy meg házi nyúlra nem lövünk, csak ha támad. :D
2018. ápr. 18. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :"D
2018. ápr. 18. 22:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!