Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek jelek arra, hogy ő is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek jelek arra, hogy ő is érez valamit? /lent/

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársammal (srác, hívjuk D-nek) nagyon jó barátok vagyunk. A legjobb barátnőmmel, aki szintén az osztalytarsunk nem rég szakítottak. Bevallották mindketten, hogy nem voltak szerelmesek egymásba, 3 hétig voltak együtt.

A baráti társaságunk is egy és ugyanaz, együtt járunk mindenhova mind a hárman. Viszont kb mióta szétmentek vagy azután kicsivel óta én úgy érzem mintha D-nek nem lennék közömbös. Persze, lehet csak így nyilvánul meg nála, hogy nagyon jóban vagyunk. De ilyen dolgokra gondolok:

-bárhova megyunk, mellém ül

-ha sétálunk valahova, 80% hogy mellettem sétál

-mindig küld szívecskét

-sokszor megérinti a karom, vagy elkezd babrálni a kezemmel

-zenel a srac, mindig elküldi a zenéit, hogy mi a véleményem

-folyton velem beszél társaságban is

folyton piszkáljuk egymást

Viszont vannak ez ellen szóló jelek

-nem vagyok a zsánere

-szokott csajokat mutogatni, hogy mennyire jok stb

-nem szoktunk hosszasan és mélyen beszélgetni pl fb-n, és nem annyira szokott rám írni

Töltöttem ki internetes teszteket, de az egyik ilyen a másik olyan választ adott, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek🤦‍♀️

2018. ápr. 14. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Én rákérdeznék. Egyébként, hogy melléd ül, melletted sétál, veled beszél, stb. Nem jelent semmit. Lehet, hogy ő észre sem veszi, hogy mindig melléd ül, és tök véletlenül csinálja. Ha "babrál a kezeddel" az már jelenthet valamit, de ha meg csajokat mutogat neked, akkor valszeg csak barátként tekint rád. Amúgy nagy szemétség lenne, ha a legjobb barátnőd expasijával járnál. Ha nem szerették egymást, akkor amúgy minek jártak? Szerintem bocsi, de a barátnőd sem normális, meg a pasi sem. Amúgy ez a "D" elég nagy görénynek tűnik, már bocsi :D Végezetül pedig: osztálytárssal járni szívás, keress idősebb pasit, "D"-vel meg szerintem ne foglalkozz.
2018. ápr. 14. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Biztos, higy nem véletlenül csinálja, mert a múltkor mentunkmentünk kajálni 6-an. 2 asztal volt és 3-3 szék a két oldalán. Odamentünk az asztalhoz, és ő lerakta a táskáját az egyik székre a 3-bol, és mondta, hogy na megtalálta a legjobb helyet. Viszont én míg ő ezt kimondta egy másik székre raktam le a táskám, de ugyanazon az oldalon. Ezt ő meglátta, és mondta, hogy "ahh csak viccelek, úgyis melléd ülök ". Szóval kétlem, hogy véletlen lenne.

Tudom, hogy a barátnőm nem normális, és én sem értem miért voltak együtt. Kb olyan volt, mintha én járnék mindkettejükkel egyszerre. Többet beszéltem velük külön -külön mint ők egymással. Szóval nagyon furi helyzet volt.

Egyébként szó sincs arról, hogy összejönnék a sráccal, hiszen házi nyúlra nem lövünk :D

2018. ápr. 14. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En szerintem nem jossz be neki:(
2018. ápr. 20. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Most elmesélek én is egy hasonló szitut:D

Volt egy srác nevezzük G-nek, és volt egy csaj, akit utáltam és ő szakított vele, később beszélgetni kezdett velem, eleinte mondta, hogy nagyon szép vagyok, máskor pedig az exe volt a téma, mert mindketten utáltuk, tök sokszor kihívott találkozni, és mindig rólam beszélt, bemutatott a barátainak, mellém ült, minden egyes nap este együtt voltunk. És ő is olyan volt, hogy kikérte a véleményemet más lányokról, meg küldözgetett róluk képeket, mezteleneket is. Szóval valljuk be, szerintem ő egy nőcsábász volt, aki imád flörtölni és lányok közelében lenni, de egyszerűen nem tud komoly kapcsolatot teremteni. Azóta már vagy 20 új barátnője lehetett.:)

Én nagyon szerettem őt, de nem szerelemből és nem is barátságból, hanem a kettő közötti fellángolás, mert nagyon aranyos személyiségű srác volt, olyan, akiért minden lány kapkodna. Én se tudtam nagyon vele miről beszélni a facen, de személyesen annál többet. Én mai napig szeretettel gondolok rá, bár szerintem neki ugyanúgy 1 voltam a sok közül. Később még találkoztam vele párszor és akkor úgy tett mintha szívesen látna és hiányoznék neki.

Ezt csak érdekességképpen mondom el neked, hátha átlátod egy kicsit, de a helyedben ilyen jelekre nem adnék, amíg ő maga ki nem mondja, hogy szeret téged, vagy vonzódik hozzád.

2018. máj. 7. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Utolsó válaszodnál olvastam, hogy nem jönnél össze vele.:)

Akkor no para!

Amúgy velem is volt olyan, hogy az a srác, amikor 4-en mentünk mindig mellém ült és mindig a közelségemet kereste, még ölelkezett velem mindig hosszasan és táncolt is velem az éjszakában:D

2018. máj. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!