Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom voltatok-e már olyan helyzetben, hogy kölcsönös volt a szerelem egy fiúval, vagy lánnyal, de nem jöttél vele össze, mert úgy gondoltad, hogy nem illenétek össze. Na én most pontosan ezt az utat taposom, és hát meg kell hogy mondjam, elég hülye érzés. Erre a válasz általában az szokott lenni, hogy hallgassak a szívemre, mert az úgy lesz jó. De egyszerűen, ha azt érzem, hogy ő nem lesz az igazi, akkor minek jöjjek össze vele? Ha így nézem hülyeség lenne. Viszont már 4 éve tart ez a szerelmes érzés mindkettőnk részéről. Mit kéne tennem? Ti mit tennétek a helyemben? Szívesen lennék vele, csak félek nem tartana addig ameddig mindkettőnk szeretné.

2018. ápr. 13. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem adjatok magatoknak egy esélyt. Lehet nem szól egy életre, lehet nem illetek össze tényleg de addig ameddig nem próbáljátok meg együtt addig ezeket nem tudhatod. Utána meg csak azon fogsz agyalni meg bánkódni hogy nem adtál esélyt magatoknak és ìgy soha nem tudom meg mi lett volna ha....
2018. ápr. 13. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez igaz...Végülis négy éve ezzel "kínlódunk" már. Olyan szerencsétlennek érzem magam, de aki már átélt hasonlót, az jól tudja milyen bizonytalan ez az egész.:/
2018. ápr. 13. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismerkedtetek már? Ha nem, csak adj nekk esélyt. Látom bizonytalanok vagytok.
2018. ápr. 14. 02:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Jól ismerjük egymást. Emlékeim szerint úgy 5-6 éve..
2018. ápr. 14. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!