Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik de alacsonyabb nálam és németül beszél de az a baj hogy olyan mintha én is tetszenék neki csak ő is próbálja magát távol tartani tőlem,mint én tőle. Viszont van egy lány aki szerintem totál odáig van érte és mostanában egyre többet lógnak együtt és tiszta féltékeny vagyok mert órán is azt a fiút nézem de a lány mindig mögötte ül. Van köztük valami?

15/L

2018. ápr. 13. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
A külsőségekkel ne törődj (ezen esetben a magassággal). Ha tetszik neked a srác, akkor kit érdekel? Inkább próbálj vele ismerkedni. Az nyelv mondjuk problémásabb, sok lehetőségeket nincs is.
2018. ápr. 13. 16:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj oda hozzá biztos örülne neki h valaki közeledik felé és teljesen megnyílik.

Szerintem próbálj valamiről beszélgetni vele pl. A német nyelvről :D

És ne legyél féltékeny, nem tudhatod h mi van közöttük. Lehet h jó barátok, mert a lány megnyílt felé neked is ezt kéne tenned.

15/l

2018. ápr. 13. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!