Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak most?

Figyelt kérdés
A baratommal 1eve vagyunk egyutt, suliban ismerkedtunk meg s jottunk ossze, de sajnos mas suliba kellett menje. Az elso honapokban minden tokeletes volt, sokat setaltunk, boldogok voltunk s szerettuk egymast. De tobb mint egy fel eve ennek mar vege,minden nap veszekedunk, minden nap szakit vlm, mindenert engem okol, durvan beszel s viselkedik vlm, mindentol eltilt s szamon ker mindenert, sehova sem enged el, meg az uzletig sem. Barataim is alig vannak mar, mindent s mindenkit elhagytam miatta s meg igy is mindig beszologat s engem vadol de sose venne eszre h o is hibas! Nm tudok vele mostanaban semmit sem megbeszelni,hisztizik mindenert. Amugy szerinte ez a sok veszekedes abbol indult ki h en hazudtam neki, de ezek semmisegek voltak igazabol amiket sztm mindenki csinal s elfelejt szolni rola, s most nm bizik bennem. Anyam s nagyany is ellenzi ezt a kapcsolatot, nm birjak ot egyaltalan. S igazabol rengeteg dolog van meg amit holnapig irhatnek, de igyekeztem roviden irni. Miert vagyok vele meg? Tudom h igazabol nm ilyen, mert maskor nagyon aranyos, imadom azt az oldalat,masokkal is rendes s illedelmes, szoval tenyleg tokeletes s en nagyon szeretem ot s komolyan gondoljuk mindketten de borzasztoan faj ez az egesz s nm tudom mar en sem h mit akarok. Vissza akarom kapni azt akibe beleszerettem. Nagyon nehez ez az egesz. Segitsetek kerlek
2018. ápr. 12. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már fél éve rossz a kapcsolat,akkor már szerintem nem lehet sokat tenni érte,sajnálom :/ szakíts vele,biztos jön egy sokkal jobb,valószínűleg csak a megszokottság miatt vagy vele
2018. ápr. 12. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Ne haragudj, de szörnyen buta vagy,ha neked ez kell...

De,hidd el,ő igazából ilyen. Játszani mindenki tudja az aranyost, de ez egy féreg. Az ilyen ember fog bezárni a házba, ha össze költöztök. De akár akkor is, ha nála vagy.

Ha szeretet a lelki gyötrést, ill. idővel a fizikai sérelmekhez is hozzá szeretnél szokni, akkor légy vele.

2018. ápr. 12. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha szereted*

előző voltam

2018. ápr. 12. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :( en tenyleg nagyon szeretem s nm birom nelkule de kivagyok ettol az egesztol mar :(
2018. ápr. 13. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit szeretsz benne? Ez a csávó hátborzongató, igazából a legaljasabb férfi típus.
2018. ápr. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!